KAKO ĆE GA DOČEKATI DELIJE? Proslavljeni selektor STIŽE na "Marakanu"!

Autor:

Sport

09.11.2021

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ludogorec je u potrazi za novim trenerom, a bugarski mediji pišu da je izbor pao na makedonskog stručnjaka Igora Angelovskog.

Republika

Foto: Starsport

Igrači Crvene zvezde u Razgradu

Klub iz Razgrada je nedavno otpustio Valdasa Dambrauskasa i privremeno ga vodi dežurni „vatrogasac“ Stanislav Genčev, dok se ne pronađe novi šef struke.

Angelovski je tvorac najvećeg uspeha u fudbalskoj istoriji naših južnih suseda sa kojima je izborio plasman na Evropsko prvenstvo. Ni na kontinentalnom šampionatu se nije obrukao, a klupu nacionalnog tima napustio je letos, od kada čeka na nov angažman.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Pred novim izazovom? Igor Angelovski

Tako bi Ludogorec na "Marakanu" trebalo da stigne sa novim strategom, koji će pokušati Bugarima da donese evropsko proleće. Meč je zakazan za 25. novembar, a Crvena zvezda će imati imperativ pobede, nakon neočekivanog poraza od Midtjilanda (0:1) u minuloj rundi drugog po rangu evropskog takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading