ACI PEJOVIĆU VOKABULAR SLABIJA STRANA: Internetom kruži snimak o kojem bruje svi, pevač se ŽEŠĆE ispalio, pa postao PREDMET SPRDNJE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

09.11.2021

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aco Pejović postao je predmet sprdnje na društvenim mrežama, zbog nedostatka vokabulara, pri kojem je jednu istu reč ponovio nekoliko puta.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Aco Pejović napravio kiks

Aco Pejović je bio gost u emisiji kod Ognjena Amidžića, te mu je voditelj pokazao jedan zanimljiv video, a taj snimak je sve nasmejao do suza, zbog kiksa poznatog pevača, koji je usled treme, ili jednostavno od umora, zbog prevelikog broja nastupa, nekoliko puta ponavljao jednu reč.

Naime, u tom video zapisu je njegovo gostovanje iz neke emisije, a oni su mu prebrojali koliko puta je u tom intervjuu rekao reč "ovaj".

Foto: youtube.com/printscreen/ Iz Profila Tv Grand

Aco Pejović se izblamirao

Ovaj snimak je sad postao viralan na Tik- Toku, i mnoge je slatko zasmejao, pa sada mnogi dele i na ostale društvene mreže.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
XXX

10.11.2021 09:09

I ON ČEKA KOD KOLIMA, ALI NE JEDE KOD KONTEJNERA ZA RAZLIKU OD NEKIH NAMA POZNATIH!!!