DŽEJ LO I AFLEK SE LJUBAKALI NA CRVENO TEPIHU: Pevačica i glumac prvi put u javnosti posle 17 godina! (FOTO)

Autor: Dušan LUKIĆ

Zabava

12.09.2021

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su ponovo ozvaničili vezu, svetske zvezde sada svaku priliku koriste da pokažu koliko se vole.

Američka glumica Dženifer Lopez i njen bivši dečko Ben Aflek obnovili su vezu posle 17 godina, a sada su snimljeni zajedno na jednom javnom događaju, pa su se pred kamerama gurkali i ljubakali. U njih su sve oči bile uprte na crvenom tepihu na 78. Filmskom festivalu u Veneciji, koji je i ove godine okupio neka od najvećih glumačkih imena na svetu. Oni nisu skidali ruke jedno s drugog, te su se sve vreme smejali i strpljivo pozirali fotografima, koji su ih opkolili sa svih strana, da bi na kraju pao i sočan poljubac. Glumica je privlačila pažnju čim se pojavila zbog dubokog dekoltea na beloj haljini koju je prošetala, a koja je isticala i njenu zadnjicu, što joj je odavno zaštitni znak.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dženifer Lopez uživa u ljubavi

 

Svetski mediji danima su brujali o pomirenju glumca i pevačice nakon što je Aflek uslikan ispred hotela u kom je boravila Džej Lo. Uprkos spekulacijama da su se ponovo pomirili, ništa u javnosti nisu komentarisali, a latino zvezda obelodanila je da se pomirila s glumcem kada je tokom jednog praznika objavila snimak na kom se vidi i on, pa je otad sve postalo zvanično. Pre nego što su se pomirili američki tabloidi i portali redovno su pisali o tome kako varnice između pevačice i glumca i dalje postoje uprkos tome što su davno odlučili da krenu svako na svoju stranu. Sudbina je očigledno htela da se ponovo spoje, pa sada uživaju jedno pored drugo isto kao nekada. Dženifer je u javnosti o Afleku uvek imala samo reči hvale, a jednom prilikom sve je nasmejala kada je izjavila da sve voli na njemu, sem tetovaže feniksa, koju glumac ima na leđima.

- Uvek sam isticala da na Benu sve volim, sem te ogromne tetovaže koju ima na leđima. Nju ne mogu ni da gledam, previše mi je odbojna i volela bih da je nema, ali ako se njemu dopada, ne mogu da se bunim - ispričala je tada pevačica.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Džej Lo u ljubavnom zanosu

 

Podsetimo, pevačica i glumac bili su vereni 2002, ali su 2003. odložili venčanje, da bi 2004. u januaru definitivno raskinuli. Iako se spekulisalo da se rastaju zbog prevare, to nije bio slučaj, ali je svima bilo neobično da su odmah po otkazivanju svadbe oboje u javnost izašli s novim partnerima.

Aflek: Dženifer je fascinantna žena

Ben Aflek rekao je jednom prilikom da je njegova veza s latino zvezdom jedna od retkih u kojima ima toliko strasti da svađa mora da bude njen sastavni deo.

- Dženifer je fascinantna žena, prelepo mi je pored nje, a naša veza jeste od onih koje počnu od prvog pogleda i traju. Ima dosta strasti i to se širi na sve aspekte našeg funkcionisanja. Normalno je da se ljudi u vezama svađaju, neobično bi bilo da je sve uvek potaman - rekao je jednom glumac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading