PREMINUO LEGENDARNI GLUMAC ČUVENE DINASTIJE: "Dekster" se nije izborio sa rakom!

Autor:

Zabava

26.08.2021

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majkl Nejder izgubio bitku sa opakom bolešću.

Republika

Foto: youtube.com/ Eileen Prose

Majkl Nader preminuo 10 dana otkako mu je dijagnostikovan rak

 

Glumac Majkl Nader, najpoznatiji po ulozi Dekstera iz serije "Dinastija", preminuo je u 76. godini od raka samo deset dana nakon dijagnoze.

Vest o bolesti glumca je prenela njegova supruga preko Fejsbuka 13. avgusta, da bi deset dana kasnije stigla i objava o njegovoj smrti.

 - Mnogo mi je žao što moram da podelim tužnu vest da je moj muž, Majkl Nader, preminuo 23. avgusta kod kuće, rak mu je dijagnostikovan u petak 13. i preminuo je deset dana kasnije kraj svog najboljeg krznenog prijatelja Storma. - je njegova supruga Lister na društvenoj mreži.

Bio najpoznatiji po ulozi Deksa Dekstera u seriji "Dinastija", Dek je bio suprug negativca serije Alekis, koju je glumila Džoan Kolins.

Republika

Foto: youtube.com/ Eileen Prose

Majkl Nader je igrao u Dinastiji od '83. godine

 

Nader je igrao u Dinastiji od 1983. do završetka serije 1989. godine, a slavu je stekao i igrajući supruga Suzan Luci, Dimitrija Marika u seriji "Sva moja deca".

Lister je takođe otkrila da je njen muž pisao memoare kada mu je dijagnostikovan rak, a objasnila je da će knjiga detaljno da opiše njegovu dugotrajnu borbu sa zavisnošću.

- Radio je na knjizi o svom životu i zavisnosti pre nego što je preminuo", nastavila je. "Imao je toliko talenata i veština i teško je zamisliti život bez njegovog lepog i divnog prisustva, radosti i smeha. - izjavila je njegova supruga.

Republika

Foto: Youtube.com/ooonnnvvv

Preminuo čuveni "Dekster" iz serije Dinastija

 

Nedavno se Nader ponovo povezao sa svojim prijateljima iz glumačke ekipe "Dinastije" tokom virtuelnog događaja "Emme Samms" kako bi pomogao u prikupljanju sredstava za dugotrajno istraživanje korona virusa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading