MARIJA KARAN IMA NOVOG DEČKA! Glumica ponovo zaljubljena, bili zajedno na letovanju, a EVO KO JE ON!

Autor:

Zabava

11.08.2021

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Marija Karan ponovo je zaljubljena.

Republika

Foto: Promo

Marija Karan

 

Naša glumica Marija Karan nakon razvoda od holivudskog producenta Džoela Lubina, ali i povezivanja s bivšim mužem Ane Mihajlovski, ponovo je srećna i zaljubljena.

Naime, jedna od glavnih glumica u novoj seriji "Dinastija", domaće verzije čuvene sapunice, ljubi biznismena Vladana Balabana koji takođe iza sebe ima brak, ali i decu. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Marija Karan

Kako prenose domaći mediji glumica je nedavno s novim dečkom otputovala u Dubrovnik na letovanje i posle burnog razvoda nema sumje da ponovo uživa u ljubavi. 

Njen novi izabranik je IT stručnjak, član je upravnog odbora Saveza hokeja na ledu Srbije, a istovremeno voli i vrlo ceni umetnost, prenosi Story.

Republika

Foto: instagram.com/marakaran

Marija Karan

Na početku leta se šuškalo da je Marija ponovo zaljubljena, jer nije skidala osmeh s lica, a znala je da objavi i neku intrigantnu fotografiju. Kako stvari stoje, sada je jasno šta je bilo u pitanju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading