DEVOJKE, NAVALITE! Luka Raco RASKINUO sa Vanjom, a onda je doneo ŠOK odluku! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.08.2021

07:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Luka Raco stavio je tačku na ljubavnu vezu sa devojkom Vanjom, a potom je doneo odluku i da obriše sve fotografije sa njom.

Jedan od najzgodnijih i atraktivnijih glumaca Luka Raco koji mami uzdahe devojaka, a informacija da je ponovo slobodan će ih oduševiti. 

Republika

Foto: instagram.com

Luka Raco raskinuo sa Vanjom

 

Ono što se spekuliše jeste da je Luka stavio tačku na ljubavnu romansu sa Vanjom, a on se do sada nije oglašavao povodom raskida, ističući da o razlozima koji su doveli do ljubavnog kraha neće pričati. 

Mnoge je iznenadio i potez ovog zgodnog glumca kada je obrisao sve fotografije sa Vanjom sa društvene mreže Instagram, te su tada svi zaključili da je kraj definitivan. Luka je pre nekoliko meseci govorio da je spreman i da stane na ludi kamen sa Vanjom, kao i da su pričali o planovima za budućnost. 

Republika

Foto: instagram.com

Luka Raco raskinuo sa Vanjom

 

Međutim, izgleda da to toga neće doći, a da li ći neka druga devojka uspeti da osvoji ovog atraktivnog glumca, ostaje nam da vidimo. Jedno je sigurno, devojke, navalite!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading