GOCA BOŽINOVSKA SE OBRATILA SNAJKI NAKON POROĐAJA: Pevačica emotivnim rečima podelila Bojaninu fotografiju, a ove reči će vas raznežiti!

Autor:

Zabava

11.08.2021

06:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Goca Božinovska se obratila svojoj snajki Bojani Rodić na Instagramu, pa ju je emotivnim rečima oduševila.

Republika

Foto: instagram.com/ bojana_rodic

Goca se obratila Bojani

 

Pevačica Goca Božinovska postala je ponosna baka u ponedeljak, 9. avgusta, a njen sin Mirko Šijan je sa njegovom izabranicom Bojanom Rodić su postali roditelji malog naslendnika Zorana Šijana.

Pevačica je slavila sa sinom i prijateljima do kasno u noć u vili u Surčinu, a nakon toga se Bojani javno obratila na društvenim mrežama. 

- Hvala što si mi podarila najlepši poklon i toliko me usrećila s mojim unukom. Volim te puno - napisala je Goca uz Bojaninu sliku s jahte u vrelom kupaćem kostimu

 

 

- Anđeo moj najbolji na svetu da mi ljubi mog unuka, mog Zokija. Volim vas puno i budite sigurni da su ovo upisani ljudi koje najviše na svetu volim. Volimo se i zato smo ovde večeras. Samo jedna osoba fali, ali nadamo se da nas vidi, on se borio za ovo, da moj sin može da uživa. Ljubi te tvoja svekrva. Ne mogu da se naviknem da sam svekrva, Bojana mi je rekla da sam najbolja svekrva na svetu. Veselite se - rekla je sinoć na slavlju Goca Božinovska u obraćanju gostima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading