POSTAO OTAC PA SE ISTU NOĆ SUKOBIO SA ZAKONOM: Šijanu preti kazna od 150.000 dinara ili zatvor!?

Autor:

Zabava

10.08.2021

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirko Šijan postao je otac kada je njegova izabranica Bojana na svet donela dečaka, a on se toliko radovao i proslavljao da je konstantno pucao iz pištolja što je Zakonom o javnom redu i miru zabranjeno, te nije isključeno da bi zbog toga mogao imati problema sa zakonom.

Republika

Foto: ST/P. DIVAC

Mirko Šijan

 

Sin pevačice Goce Božinovske, Mirko Šijan, prošlu noć  slavio rođenje sina kom je dao ime po pokojnom ocu, Zoranu Šijanu i tim povodom napravio veliko slavlje u dvorištu porodične kuće u Surčinu.

 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Goca Božinovska dobila je unuka

 

Veselje su upriličili brojni gosti koji su igrali i pevali sve do jutarnjih časova, a novopečeni tata je organizovao i vatromet u čast rođenja sina.

Osim vatrometa, tokom večeri su se često mogli čuti i pucnji iz pištolja, zbog čega bi Šijan možda mogao imati i probleme.

 

Republika

Foto: ST/D.Kadić

Mirko Šijan pucao iz vatrenog oružja na proslavi rođenja sina

 

Naime, prema Zakonu o javnom redu i miru, upotreba oružja nije dozvoljena čak ni kada se puca uvis, iako to mnogi praktikuju na proslavama. Međutim, ovaj čin se tretira kao prekršaj i kažnjava se visokim novčanim kaznama ili zatvorom. Za sada nije poznato da li je neko od komšija prijavio sinoćnju pucnjavu, ali ukoliko jeste, kazne su od 100.000 do 150.000 dinara, a zaprećena kazna zatvora je od 30 do 60 dana, ukoliko se delo izvrši u grupi od tri ili više lica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading