NEMAM GDE DA IH UGOSTIM: Petar Strugar progovorio o kolegama, pa otkrio sa kakvim se problemima susreće!

Autor:

Zabava

10.08.2021

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petar Strugar otkrio je da njegove kolege žele da budu deo škole jahanja i da ih upravo on nauči da jašu, ali i koji se svi projekti novi spremaju.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/ RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

Petar Strugar

 

Glumac Petar Strugar otkrio je da mnoge njegove kolege imaju želju da nauče da jašu i da ih upravo on to nauči, ali i da njegova grla očekuju novi projekti, prenosi Blic.

-Ima dosta kolega koji hoće da dođu na jahanje. Ali uglavnom nemaju vremena, a ja trenutno nemam gde da ih ugostim. Ali se nadamo da će uskoro to biti sve rešeno i da ćemo moći da se družimo sa ovim veličanstvenim životinjama – rekao je on, pa dodao:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/ RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

Petar Strugar o jahanju

 

-Trebalo bi od jeseni da imamo još nekoliko snimanja moj klub i ja. Samo da nađemo prostor da smestimo konje i da ih spremimo i naviknemo na sve što treba, da bude bezbedno za kolege glumce, da bi moglo neometano da se snima.

Strugar ne krije da najviše vremena provodi upravo na hipodromu.

-Ovde sam svaki dan sa ovim ljudima, životinjama, sa mojim psom. Tako da se ovde osećam kao kod svoje kuće. Moji saradnici i ja imamo u planu da oformimo, odnosno, napravimo jedan konjički centar u kojem ćemo se smestiti sa našim životinjama. Tragamo za lokacijom. Imamo nekoliko zanimljivih stvari koje bi mogle da nam „piju vodu“, tako da se nadam da ćemo to realizovati u najskorije vreme i da ćemo se preseliti i početi sa radom. To ne znači da ćemo da prestanemo da dolazimo na hipodrom jer su nam trke i konjarstvo definitivno u krvi i od toga ne odustajemo – istakao je Petar, pa otkrio kako je i bez obzira na strah koji izazivaju uspeo da ukroti konje i sa njima se sprijatelji:

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Petar Strugar o prijateljima koji žele da nauče da jašu

 

-Pa psihološki je takav osećaj. Zašto se koristi konjica i dalje u policiji? Zato što je konj jako psihološko sredstvo. Izgleda impozantno. Konji su generacijama i generacijama odgajani tako da budu pitomi. Postoje tu naravno bojazni kada radiš sa mladim grlima. Ali sa njima uglavnom rade iskusni jahači. Početnicima se daju stabilni konji na kojima će oni da uhvate balans sa kretanjem konja, a konj će da pazi jahača. Takav konj se bira za školu jahanja. Tako da nema bojazni od toga – zaključio je glumac.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading