MORAM DA NAĐEM MLADOŽENJU I ZAVRŠIM SA TIM: Milica Pavlović tokom priprema za 30.rođendan upala u OZBILJAN PROBLEM!

Autor:

Zabava

10.08.2021

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Milica Pavlović sprema slavlje za svoj 30.rođendan, a pored svih obaveza koje ima izdvojila je vreme i za mališane iz Svratišta.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Milica Pavlović

 

Pevačica Milica Pavlović priprema se za proslavu 30. rođendana koji planira da obeleži s najbližim prijateljima, a kako kaže spisak je poduži pa se plaši da će to više ličiti na svadbeno veselje nego na rođendan, prenosi Blic.

- Toliko je ljudi uključeno u pripreme da ne možete da verujete. Već sam se šalila da ko ne mora, da ne vodi pratnju sa sobom, jer se svi inače znaju, to je moje dugogodišnje društvo koje je na svim mojim proslavama - rekla je Milica pa dodala:

- Toliko već imam gostiju, da ako spisak nastavi da se širi još ću morati da pronađem mladoženju i da završim sa tim - kroz osmeh je rekla Milica, ali nije želela da otkriva da li će njen  dečko Nikola Saveljić biti među gostima.

 

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Milica Pavlović u pripremama za 30.rođendan

 

Bez obzira na to što je puna obaveza, Milica je uspela da izvodji vreme i poseti Svratište za decu u Beogradu, uruči im donaciju, ali i provede vreme sa mališanima.

- Iskreno ne postoji opravdanje ili razlog da neko kaže teško mi je, ne stižem i nemam vrememna. Svi znamo da je aktivna sezona pevača, juče sam radila, za tri sata imam avion, letim za Crnu Goru, u pripremama sam za jubilarni rođendan, tako da sam u velikom haosu. Ali kad su ovakve stvari u pitanju, ne postoji ništa lepše nego kada vam se osmehne neko čiji je osmeh najčistiji i najiskreniji - poručila je pevačica

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading