STANKOVIĆ POTPUNO UTUČEN: Ja sam KRIVAC, ovo je NAJTEŽI PORAZ koji sam doživeo!

Autor:

Sport

10.08.2021

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je neslavno završila pohod na Ligu šampiona pošto je u Tiraspolju poražena od moldavskog Šerifa sa 1:0.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Stanković

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković je teško podneo poraz...

- Ovo je najteži i najtužniji poraz za mene otkako sam na klupi, odgovonost je na meni, ja sam krivac, ja sam odabrao, uigravao i menjao. Žao mi je zbog igrača i naših navijača što ne idem dalje. Bolje da se prespava, da vidimo šta ćemo dalje- rekao je Stanković.

Koji su glavni razlozi poraza?

- Da smo imali neku šansu, imali smo. Primili smo gol iz prekida koji smo uvežbavali. Izašli smo okej u drugom poluvremenu. Rezultat govori sve, nema svrhe za analizu neku. Momci sa ponosom brane boje Crvene zvezde, ja im ništa ne zameram.Biće teško dići psihički ekipu posle svega, naučićemo i izvući pouke. Mora da se ide napred, Marakan će biti puna i sa nama i bez nas, opet će se tresti velikani i ped će padati. Zvezda je iznad svega i ide napred- rekao je Stanković.

Stanković je pokušao da pronađe objašnjenje za lošu igru i rezultat svog tima.

Nije me iznenadila igra. Bila je ista kao u Beogradu - direktna, igra na drugu loptu. Jednostavno. Morali smo kroz blok da prođemo, ali napravili smo par akcija koje su mogle da rezultiraju golom. Znali smo šta znaju, na čemu insistiraju. Sve su preselili na levu stranu, to su sad detalji, ali ne mogu i ne verujem da mogu ovako vruće glave da ti odgovorim.

On je otkrio kako je Katai imao problema sa povredom, a zatim poslao poruku navijačima "da nema predaje".

- Katai nije trenirao četiri dana, uspeo je da stisne zube i da polupovređen izađe jer je mogao da ostane dva tri meseca van terena. Momci me nisu razočarali, tužni smo zbog rezultata. Crvena zvezda je rezultat, možeš i da igraš ružno, ako prođeš. Ali ako letiš i ne prođeš... Mi smo Zvezda, znamo da će biti teško - rekao je Stanković.

Zvezda će put ka grupnoj fazi nekog evropskog takmičenja nastaviti protiv poraženog iz dvomeča Jang Bojs – Kluž, u plej-ofu za plasman u Ligu Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading