KRAJ KARIJERE? Elen nema budućnost u Holivudu posle serije "Uvod u anatomiju"

Autor:

Zabava

04.08.2021

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuvena Meridit Grej, odnosno glumica Elen Pompeo otkrila je da je verovatno nećemo gledati u filmskim ulogama pošto se završi snimanje serije "Uvod u anatomiju" koja ju je učinila svetki poznatom.

Republika

Foto: Instagram/greysabc

Elen pompeo se neće više baviti glumom

 

Naime, popularna serija koja se snima od 2005. godine imaće svoj kraj, pa je Elen Pompeo odgovorila na pitanje šta planira da radi posle ovog maratonskog projekta.

Glumica je otkrila da ne planira da nastavi sa glumačkom karijerom kada se završi snimanje.

 

 

Ona je gostujući u podkastu "Ladies First with Laura Brown" otkrila koji su joj planovi kada je holivudska karijera u pitanju.

- Ne kažem da nikada više neću da glumim. Možda i hoću, ali nisam uzbuđena što imam mogućnost da nastavim glumačku karijeru. Više sam zainteresovana za preduzetništvo. Uzbuđena sam što ću da uložim u posao i da ga pokrenem. To je oblast rasta zbog koga sam uzbuđena, što ću da koristim mozak na drugačiji način - kaže Elen.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ellen Pompeo (@ellenpompeo)

 

Glumica je objasnila da iako ne misli da je odradila "milion različitih uloga", oseća se kao da se "sve uradila".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ellen Pompeo (@ellenpompeo)

- Sedenje u prikolici, putovanje, snimanje u Atalanti, u Vankuveru. Nemam želju da sedim po prikolicama u 11 sati uveče i čekam da snimim scenu. Ni da imam reklame na vratima koje mi govere kada mogu da ručam. To je za mlade - objasnila je Pompeo koja ima 51 godinu i sada drugačije gleda na glumu nego kada je imala 31.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ellen Pompeo (@ellenpompeo)

Ona se odavno pomirila sa time da je cela njena karijera "obeležena" ulogom Meridit Grej,

- Kada sam bila u tridesetima, videla sam se kao da sam zarobljena u kudiji. U to vreme sam počinjala snimanje serije i pomislila sam: "Čoveče, u vreme kada budem mogla da pregovaram oko ugovora imaću 40 godina". Mislila sam da sa toliko godina neću moći više da radim kao glumica. Sada kada imam 50 uopšte više na sebe ne gledam tako. Sada za sebe smatram da sam neko ko može da radi šta god poželi ili da ne radi ništa - kaže glumica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ellen Pompeo (@ellenpompeo)

Osim što je odlučila da joj primarno zanimanje više neće biti gluma, Elen je preduzela i konkretne korake da bi upravljala svojom sudbinom. Naime, već radi na puštanju u rad novog podkasta pod imenom "Tell Me" (reci mi).

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ellen Pompeo (@ellenpompeo)

- Pomislila sam: Hajde da probam da uradim nešto što nisam nikada pre, nešto potpuno drugačije i to samo iz razloga što dugo nisam radila ništa drugačije. Ako propadne, makar sam pokušala nešto novo - objasnila je Elen.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading