(FOTO) POZNATA GLUMICA BILA U BRAKU SA JEDNIM, A ONDA SA DRUGIM: Danas su njen bivši i sadašnji muž U VELIKOJ LJUBAVI, JEDNA VELIKA PORODICA!

Autor: Republika

Zabava

02.08.2021

16:02

Bivši i sadašnji muž poznate glumice u velikoj ljubavi!

Instagram printscreen

 

 

Leni Kravic bio je u braku sa glumicom Lisom Bonet šest godina i oduvek su važili za jedan od najlepših parova, što njihova ćerka Zoi koja je takođe glumica potvrđuje obzirom na to da je savršena mešavina ove dve velike zvezde.

Lisa Bonet je žena koja je od početka karijere važila za jednu od najvećih zavodnica Holivuda, a 2017. godine sa svojih 50 godina ponovo je to i dokazala.

Tada jedan od najpoželjnijih glumaca na samom početku svoje karijere Džejson Mamoa čuveni Kal Drogo i Akvamen, postao je drugi muž ove glumice. Čak 12 godina mlađi od nje, Džejson je osvojio njeno srce i oni su od tada u srećnom braku. On je bezbroj puta u svojim intervjuima isticao kako je ostvario svoj dečački san, obzirom da je kao mali imao baš njene postere u sobi i divio joj se.

A kako ovo sve prija njenom prvom mužu proslavljenom muzičaru Leniju Kravicu? Pa sudeći po svemu, ne smeta mu ni malo. Leni i Džejson su odlični prijatelji, neretko idu zajedno na putovanja, koncerte, a jedan drugog nazivaju braćom. Iako se strani mediji trude da čitaoce ubede u suprotno, oni to redovnim oglašavanjem na društvenim mrežama demantuju. Tako je bilo i ovoga puta kada je Leni na veoma prisan način čestitao rođendan Džejsonu, sadašnjem mužu svoje bivše žene.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lilakoi Moon (@lisa.bonet)

 

 

 

– Srećan rođendan! Sa ponosom te zovem mojim bratom! Jedna ljubav! Jedna porodica! – napisao je Leni u opisu fotografije.

Komentari (0)

Loading