(FOTO) SRAMOTNA IZJAVA NAJALJKAVIJEG GLUMAČKOG PARA: Dovoljno je loše što se ne kupaju, nego ODBIJAJU i decu da ISTUŠIRAJU!

Autor: Republika.rs

Zabava

28.07.2021

21:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oni ne kupaju svoju decu!

RepublikaFoto: youtube.com/EntertainmentTonight
Sraamotno priznanje glumačkog para!

Zvuči neverovatno, ali slavni glumački par Mila Kunis i Ešton Kučer tvrdi da ćerku Vajat (6) i sina Dimitrija (4) trljaju samo kada i fizički izgledaju prljavo. Retko koriste sapun jer ne žele da mališani isuše svoju nežnu kožu.

Mila i Ešton su jasno stavili do znanja da ne vole da koriste sapun ni na sopstvenoj koži, a glumac je izjavio da pere samo svoj "pazuh i prepone".

Holivudski glumci su o ličnoj higijeni razgovarali u najnovijem podkastu "Armchair Expert ", kada je Mila priznala da se u detinjstvu nije kupala svaki dan jer kod kuće u tadašnjem SSSR-u nije imala toplu vodu.

RepublikaFoto: youtube.com/EntertainmentTonight
Smatraju da decu ne treba da kupaju!

- U detinjstvu nisam imala toplu vodu, pa se ionako nisam puno tuširala- priznala je slavna 37-godišnjakinja, koja je rođena i odrasla je u Ukrajini.

- Ali i sada, kada ja imam decu, takođe ih ne kupam svaki dan. Nikada nisam bila taj roditelj koji puna novorđenčad svaki dan- dodala je ona.

- Evo u čemu je stvar - ako vidite prljavštinu na njima, okupajte ih. U suprotnom - nema poente- pojasnio je Ešton njihov metod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading