(FOTO) KANJE VEST SPAVA NA STADIONU: Reper sprema novi album, a iza imena ovog ostvarenja krije se TRAGIČNA PRIČA!

Autor: Republika.rs

Zabava

28.07.2021

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo ga je jako bolelo!

RepublikaFoto: printscreen
Živi na stadionu!

Američki reper Kanje Vest (44) navodno već neko vreme živi na stadionu "Mercedes-Benz" u Atlanti jer pokušava da završi svoj dugo očekivani muzički album pod nazivom "Donda".

Naime, reper je prošle nedelje organizovao zabavu povodom slušanja albuma, a ploču je planirao da objavi u petak. No, izlazak albuma je odložen i Kanje je ostao na stadionu kako bi dovršio svoje umetničko delo, koje mnogi već sada hvale. Reper je na drušvenoj mreži instagram pokazao svima gde trenutno spava.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ye (@kanyewest)

Kanjeov predstavnik je rekao za "The Associated Press" da reper planira da ostane na stadionu dok ne završi svoj 10. studijski album, na koji je veoma ponosan.

"Donda" je dobio ime po voljenoj majci Dondi Vest, koja je preminula 2007. godine nakon što se podvrgla liposukciji i operaciji smanjenja grudi. Dan nakon operacije preminula je u svojoj kući, a kako su lekari ustanovila na obdukciji, razlog smrti je bio slabo srce.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading