(FOTO) SVI JE ZNATE KAO SANI ARMANI! Bivša voditeljka danas živi AMERIČKI SAN, a ŠOKIRAĆETE se kada vidite kako sada izgleda!

Autor: Republika.rs

Zabava

28.07.2021

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Sandra Drašković devedesetih godina bila je zvezda malih ekrana i tiha patnja brojnim muškarcima širom regiona.

Foto: instagram.com
Sani Armani

Voditeljka Sandra Drašković, poznatija pod umetničkim imenom Sani Armani, poslednjih godina povukla se sa javne scene, te se o njenom životu malo toga zna.

Devedesetih je žarila i palila estradom, za njom su uzdisali brojni poznati muškarci, od sportista, do biznismena, pa i onih muškaraca sa druge strane zakona. Ipak, ona je rešila da naprasto "nestane" sa javne scene Srbije.

Od nedavno je ponovo aktivna na društvenim mrežama gde otkriva pojedinosti iz privatnog života, a mnogi nisu ni znali da je potpuno promenila profesiju. Na njenom instagram profilu stoji informacija da se je Sanra producent kao i da živi u Los Anđelesu.

Bivša voditeljka očigledno živi svoj američki san, te je čak poradila i na kompletnoj promeni imidža, te je  obuzdala svoj nekada provokativni stajling.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading