(FOTO) ANA POZELENELA OD LJUBOMORE: Pitala Rastu šta se dešava između njega i NATE, a on joj je rekao samo JEDNO!

Autor: Republika.rs

Zabava

28.07.2021

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kiptela je od besa!

RepublikaFoto: instagram.com/ananikolicofficial
Poludela je od ljubomore!

Pevačica Nataša Bekvalac i reper Stefan Đurić Rasta nedavno su predstavili svoj novi duet, a ubrzo je počelo da se šuška i o tome kako među njima postoji nešto više od prijateljstva.

Kako su mediji preneli, to je veoma uzrujalo Rastinu bivšu suprugu, pevačicu Anu Nikolić, koja je Natašu otpratila sa Instagrama.

-U estradnim kulorarima se već danima naširoko priča o tome koliko je Ana izljubomorisala što nema nikakve konkretne detalje o odnosu Raste i Nataše. Toliko je bila besna da je otpratila Bekvalčevu sa Instagrama, čije je slike do skoro lajkovala. Nekoliko puta je zvala repera da joj pojasni šta je zapravo istina i da li između njega i Nataše ima nešto više od poslovne saradnje, ali je Rasta sve vreme izbegavao tu temu što ju je dodatno iznerviralo – rekao je izvor blizak Ani za Blic.

Foto: printscreen/instagram.com/ananikolicofficial
Lažno ih je podržala?

Kako je čitava situacija dospela u centar pažnje svih medija, Ana je odlučila da smiri situaciju i u znak podške njihov duet podelila na svom profilu na Instagramu. Ipak, Bekvalčevu nije ponovo zapratila na društvenim mrežama.

-Njega jako zabavljaju priče o njegovom i Natinom odnosu, zato nije želeo ni Ani da detaljiše oko toga. Video je da je to nervira, ali kako već dugo nisu u braku, briga ga da joj polaže bilo kakve račune. Samo se slatko nasmejao na njene ljubomorne ispade. Čak je i u medijima davao dvosmislene izjave koje su je dodatno iznervirale – istakao je izvor blizak reperu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading