SRBI IZVELI PLJAČKU VREDNU 3 MILIONA EVRA U PARIZU!! Francuski specijalci ih uhvatili u autobusu (VIDEO)

Autor:

Hronika

28.07.2021

21:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spektakularna pljačka juvelirnice u Parizu, kako stvari stoje delo je srpskih kriminalaca!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Autobus na liniji Pariz - Beograd, popodne je zaustavila francuska policija, u blizini administrativne granice ove zemlje. Tada su u vozilo uleteli specijalci i povikali na francuskom "policija, policija"...

U autobus su ušle naoružane osobe u civilu, vičući na francuskom jeziku "policija, policija". U tom trenutku nastaje haos jer putnici nisu znali šta ih je snašlo. Veoma uzbuđeni policajci naređuju putnicima da se niko ne pomera i samo za nekoliko sekundi u potpunosti kontrolišu autobus. Uperili su pištolje u putnike kao u nekom filmu.

Ovako priča jedan od putnika na liniji Pariz - Beograd, koji se zadesio u autobusu u trenutku kada je izvedena akcija francuske policije, a prenosi sajt "Svi Srbi u Parizu".

Prema njegovim rečima, policija je pretresla autobus i u njemu našla plen iz spektakularne pljačke juvelirnice iz centra Pariza. Tom prilikom su uhapšene dve osobe a prtljag svih putnika je pretražen.

Prema rečima neimenovanog putnika, autobus koji je krenuo u osam iz Pariza se zaustavio negde oko 12 sati na izlasku iz Francusku, da bi vozači i putnici predahnuli, prenosi izvor koji se nalazio u autobusu. Posle ne tako duge pauze putnici su se vratili u autobus i tada nastaje prava drama.


 

Dva putnika uhapšena

U autobusu ulaze naoružane osobe u civilu vičući na francuskom jeziku "policija, policija…".

Prema njegovim rečima, policija je izvodila jednog po jednog putnika i detaljno pregledala torbe.

- Otvarali su svaku kutijicu - prenosi putnik.

Nedugo potom, dva putnika su uhapšena.

- U jednom trenutku stavljaju lisice dvojici muškaraca, srednjih godina koja su se vozila na spratu autobusa.

Putnik je uspeo da iz razgovora sa policajcima utvrdi razlog ove akcije.

- Rečeno je da je ova akcija usko povezana sa jučerašnjom pljačkom zlatare u Parizu o kojoj priča cela Francuska i da imaju informacije da se u autobusu nalazi ceo plen - kaže putnik.

Naime, u utorak se desila spektakularna pljačka u Parizu nadomak Jelisejskih polja o Jedna osoba je ušla u zlataru i zatražila da vidi nakit. Kada su prodavci izvadili nakit na sto, muškarac bez maske je izvadio pištolj i pobegao sa plenom procenjenim od dva do tri miliona evra.

Pretres 4 sata

Puna četiri sata je policija pretresala torbe i sve što se nalazi u autobusu. Dvojicu osumnjičenih koji odgovaraju opisu su udaljili malo dalje od autobusa sa lisicama na rukama a onda su obojica stavljena u policijski automobil.

Prema rečima izvora, policija je bila striktna u sprovođenju pravila i nisu odustajali dok nisu našli to što su tražili.

- Sve vreme pretresa niko nije smeo da uradi nešto što mu nije rečeno. Na licima policajaca se videla velika uzbuđenost i odlučnost. Oko 16 sati, policija je pretresom jedne torbe pronašla plen koji je tražila. Nakit ukraden u Parizu u vrednosti od tri miliona evra je pronađen u jednoj torbi - navodi izvor.

Izvor je dodao da se u tom trenutku nije znalo da li se celokupan ukraden nakit nalazi u torbi. Policajcima je najvažnije bilo da se pronađe vlasnik torbe.

- Vozači su pozvali jednu osobu iz autobusa da prevodi pošto oni ne govore francuski jezik. Na pitanje policije, čija je ovo torba, vozači su odgovorili da ne znaju i ispalo je da je ničija - dodaje.

Policija je i pored toga što je našla plen nastavila pretres torbi ostalih putnika. Izvor iz autobusa nije potvrdio da li su u međuvremenu našli još nešto ili uhapsili još nekog putnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading