JA SAM PRVI BOEM SKADARLIJE: Petar Božović otkrio INTIMNE DETALJE iz svog života, pa progovorio o LAUŠEVIĆU!

Autor: Republika.rs

Zabava

20.06.2021

21:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Glumac je bio potpuno iskren!

Foto: prntscreen/ Prva.rs
Glumac je govorio o privatnom životu!

Petra Božovića ekipa "Objektiva" videla je na premijeri spota za novu pesmu „Vino” Tropiko benda, u kome glumac recituje pesmu Velimira Rajića „Na dan njenog venčanja”, a pojavljuje se i u spotu.

Glumac je otkrio kako je došlo do saradnje s pomenutim bendom, pa se dotakao i nekih detalja iz privatnog života.

– Samog sebe sam iznenadio što sam pristao da budem u spotu Tropiko benda. Ovo mi je drugi spot u životu i moram priznati da me to veseli. Naravno, za to postoji razlog. Pesma, poezija i gluma su povezane, tako da nije slučajno što su me zvali. Prvo sam hteo da vidim o čemu se radi u pesmi, a kad sam čuo da je pesma o vinu, rekao sam im da nisu ni morali da me pitaju za to, budući da sam proglašen za prvog boema Skadarlije.

Foto: e-stock/D. MILENKOVIĆ
Voli šljivovicu!

Uz koju pesmu padate u sevdah i šta najviše volite da pijete?

– Idući po mnogim zemljama, pio sam razna pića. Pošto sam sada u poznim godinama i ne pijem često, pre neki dan sam razmišljao: „Šta mi se pije?” Nekako se nametnula šljivovica, budući da je to moj koren i moj DNK. Sećam se, u moju spavaću sobu ulazila je šljivova grana dok sam bio na selu gde sam odrastao, pored Kolašina. Što se tiče pesama, najviše volim stare narodne pesme iz Šumadije, Crne Gore, Vojvodine, ali i Makedonije. Volim moravac ili pesmu „Devojka iz grada”. Kosovske pesme su jako dirljive, a posebno mi se sviđa „Udade se, Jagodo”. Bio sam zapanjen kada sam čuo taj ritam. Od pevača volim Kseniju Cicvarić i Merimu Njegomir.

Foto: instagram.com/_lilihip_
Igra sa Lauševićem u jednoj seriji i jednom filmu!

Trenutno snimate seriju i film sa Žarkom Lauševićem?

– Ne, on snima sa mnom. Tako je, snimamo kod Radoša Bajića seriju „Halijard”. Lauš po drugi put u seriji igra mog sina. On mi je bio glumački sin na početku svoje karijere, dok je upisivao akademiju, i evo sad opet u poznim danima. Uvek sam u svom životu, koji je obeležen mnoštvom uloga, želeo da igram jednu ulogu u kojoj neću ništa govoriti – i sada sam je konačno dobio. Glumim dedu koji drži jednu porodicu na okupu i jako sam zahvalan Bajiću što mi je tu ulogu dodelio, a i rekao mi je da, dok je pisao scenario, da je mislio isključivo na mene. Iako sam imao toliko uloga, ova je svakako veliki izazov za mene.

Komentari (0)

Loading