(FOTO) DŽABA GOLE GRUDI KAD NISI SREĐENA: Pevačica pokazala toples sliku, a kad vidite RUKE neće vam biti dobro!

Autor: Republika.rs

Zabava

26.07.2021

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žene moraju da budu negovane!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Trebalo bi da bude urednija!

Popularna pevačica Britni Spirs, o kojoj se mnogo pisalo u medijima, zbog njenog odnosa sa ocem, rešila je da obraduje fanove jednom, ne baš primerenom, fotkom.

Naime, pevačica je na društvenu mrežu instagram okačila toples fotografiju, a kojoj drži svoje grudi, a kako su joj se videle bradavice, morala je preko njih da stavi zvezdice. Ipak, jedna stvar potpuno je šokirala mnoge.

 

 

Osim što pevačica generalno izgleda jako dobro, ipak o sebi očigledno ne vodi dovoljno računa, s obzirom da su joj nokti unakaženi.

Kao odrasla žena ne bi smela da dozvoli sebi da ne izgleda barem uredno kad izlazi, te bi valjalo da poseti manikira i da sredi svoje nokte, a osim toga i da nauči da bi uvek trebalo da se trudi da bude uredna. Dakle, iskrzan lak na noktima nije poženjan, bolje da ga uopšte nema. Čini se da se sa ovim slažu i mnogi njeni fanovi, koji su komentarisali fotografiju.

 

 

"Obožavam te, ali zar ne vidiš?", "Molim te, saberi se. Ovo ti ne priliči", "Kakva gadost, tuga...", "Silno priželjkujem da se neko na dobar način pozabavi ovom divnom mladom ženom...", samo su neki od komentara ovog pevačicinog izdanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading