ALAPAČA VAM OTKRIVA ŠOK DETALJE! Popularna pevačica zbog ŠVALERA OSTALA BEZ SPONZORA!

Autor:

Zabava

26.07.2021

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica ostala bez sponzora zbog mlađeg švalera!

Foto: Ilustracija: Freepick/Vectorpocket, Republika.rs

Svakog utorka Republika.rs vam donosi jednu novu priču bez zvaničnih imena da bismo, ako se ikada obelodane te stvari, jednog dana mogli da napišemo: "Jesmo li vam rekli?" U pitanju je rubrika našeg portala - Alapača, koja se bavi lokalnim tračevima iz sveta estrade, sporta, kulture. Nema ko u Srbiji ne voli da tračari, što o komšinici, što o onoj porodici što živi u onoj kući iza onog ugla i tako redom... Alapača vam i ove nedelje donosi jedan sočan trač!

Vremešni biznismen je navatao mladu folkerku dok se u zanosu vaćarila s mladim novosadskim manekenom

Naime, kako kruže priče gradskim kularima, poznati biznismen, inače matorac, rešio je da očara pevačicu mlađe generacije s kojom je godinama u tajnoj vezi. Osim što ona koristi svaku priliku da u njegovoj vili pravi žurke isključivo za žensko društvo, ovog puta je otišla korak dalje. Da bi bila in pred drugaricama, nagovorila je sponzora da joj iznajmi vilu nadomak Novog Sada koja u svom sklopu ima bazen. Međutim, tokom noći je odlučio da je iznenadi svojim prisustvom, s obzirom na to da su njene drugarice upoznate s njihovom vezom. Kada je stigao, imao je šta i da vidi! Mlada pevačica je bila u vrelom plesu i zanosu s mladim novosadskim manekenom s kojim se vaćarila. Žurka se završila tako što je sve sama morala da plati, dok joj se vremešni biznismen ne javlja već nekoliko dana. Da li će se na kraju smilovati i opet obnoviti vezu, ostaje nam da vidimo, a vaša Alapača će vam to odmah preneti!

Čitajte me svakog ponedeljka na portalu Srpskog telegrafa - Republika.rs!

Vaša Alapača!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading