Nova sezona emisije “24 minuta sa Zoranom Kesićem” večeras u 21 sat na O2TV! Reprizni termin, nedeljom u 23 sata: "Nastavljamo tamo gde smo stali"

Autor: Sponzorisani tekst

Zabava

09.03.2019

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Zoran Kesić sa svojim timom spremno ulazi u prolećenu sezonu.

RepublikaFoto: Promo foto
Zoran Kesić

- Ništa se o novoj sezoni "24 minuta sa Zoranom Kesićem" ne može više reći od ovoga, u subotu 9. marta od 21h na O2 televiziji pogledajte 160. epizodu naše popularne emisije! Dosadni smo u insistiranju da svakoj epizodi prilazimo na isti način, od one pre pet godina, pa tako i do ove u subotu. Radimo je kao da je jedina. Ili poslednja. Pravimo je svom silom naše kreativnosti, talenta, ličnog osećaja za pravedno i ispravno, slobodnim scenarističkim uverenjem šta je istina a šta je laž, šta je vredno kritike, a šta je zaslužilo da se i doslovno uvalja u blato kome po prirodi stvari i poreklu nastanka i pripada - kaže Kesić.

Autor emisije dodaje da nastavljaju tamo gde su stali I da tih 24 minuta nisu ni minuti posvećeni kritici vlasti, ni minuti posvećeni kritici opozicije. Neiscrpna inspiracija emisije je prema njegovim rečima bila i ostala - glupost, kao i laž.

Foto: Promo foto

U prvoj epizodi ekipa će se baviti različitim temama, prvim vojnim danima Aleksandra Vulina, aferom Jutkom, fontanama, i svim najaktulenijim dnevnim pričama. Novinarka Biljana Stepanović analizaraće sve glavne događaje sa voditeljem, a muzički deo pripada bendu "Električni orgazam".  Od ove sezone, gledaoci "24 minuta sa Zoranom Kesićem" reprizu emisije mogu pogledati u nedelju od 23 sata, a voditelj je imao i šaljiv komentar na to:

- Popularni "erotski termin" - sasvim adekvatan onome što i u ovoj sezoni nameravamo da radimo. Jer, shvatili ste valjda do sad - uporni smo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Peki

09.03.2019 07:29

Samo radite i treba tako,samo me cudi kad kazu da nemaju pristup medijima ovi iz opozicije a imaju emisiju gde se Kesic sprda sa svima iz strukture vlasti.

Mica

10.03.2019 07:46

Ko još Kesića gleda?! Čovek uopšte nije zanimljiv ni humorističan"