Radosavljević ponovo u rijalitiju: MILI UŠAO U "LETNJI KAMP"!

Autor: D. L.

Zabava

24.07.2018

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši učesnik šeste sezone rijalitija "Parovi" Milutin Radosavljević Mili ušao je u "Letnji kamp" i šokirao takmičare!

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Mili Radosavljević ponovo na malim ekranima

Naime, on je došao da proveri da li kamperi redovno obavljaju svoje zadatke, ali i da im na jedan kreativan način predstavi novu igricu i upozna sa dosta težim pravilima.

Većina takmičara obradovala se kada je Radosavljevića videla na vratima kampa misleći da će postati ravnopravan takmičar sa njima, međutim, Mili im je srušio nadu i objasnio da će se u vili kratko zadržati.

Većina ukućana ostala je u šoku kada se Mili pojavio na vratima

Ove nedelje u kampu izabrane su nove vođe oba tima, a to su Saša Lampaš i Luka Budimir. Radosavljevićev ulazak u kamp iznenadio je mnoge, pa su na društvenim mrežama brzo počeli da se pojavljuju komentari u kojima se navodi da bi Milutin bio i te kako dobar voditelj i da mu ta uloga odlično pristaje.

Inače, pravila kampa od ove nedelje drastično se menjaju, pa će takmičari vrlo malo vremena provoditi u leškarenju po kampu, a više u raznim zadacima u kojima će, između ostalog, morati da pokažu dosta veština koje će im značiti kada dođe vreme za glasanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading