"POGINULO JE 18 OSOBA, SVE JE UNIŠTENO" Iva Grgurić se našla u centru APOKALIPSE, scene strave i užasa LEDE KRV U ŽILAMA!

Autor:

Zabava

17.04.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica rijalitija se oglasila iz Dubaija, gde je zarobljena!

"POGINULO JE 18 OSOBA, SVE JE UNIŠTENO" Iva Grgurić se našla u centru APOKALIPSE, scene strave i užasa LEDE KRV U ŽILAMA!

Foto: Tanjug/AP Photo/Jon Gambrell, ST/B. Jovanović

Oblast Persijskog zaliva je pogodio snažan ciklon koji je doneo nezapamćene padavine i oluje. Ciklon je zahvatio područje od Bahreina i Katara preko Ujedinjenih Arapskih Emirata, izazivajući haos i različite probleme u tim predelima. U Dubaiju je nastao pravi haos zbog oluje koja je nastala, a tamo se našla i pobednica treće sezone rijaliti šou-programa "Zadruga" i starleta, Iva Grgurić. Ona se sada oglasila za domaće medije sa lica mesta, gde je i dalje zarobljena i ne može da sa vrati nazad u Srbiju.

- Još uvek dalje se nalazim u Dubaiju. Svi letovi su otkazani do sutra uveče. Ulice su skroz pod vodom još uvek. Juče sam doživela nešto što nikada nisam. Videla sam kako dan za 15 minuta prelazi u totalni mrak. Oluja je, kako kažu, nikad zapamćena! Razorila je sve što je mogla, a hiljade automobila je uništeno. A ja, ni manje ni više, našla sam se u autu u najgorem momentu, kada sam se šokirala prizorom kako su ljudi reagovali na nemili događaj - istakla je Grgurićeva, te nastavila da opisuje detalje stravičnih scena iz čuvene metropole:

Republika

Foto: youtube.com/AFP News Agency, Instagram

Iva Grgurić zarobljena u Dubaiju

- Dok su neki ostali u kućama, neki zarobljeni u autima, drugi su izašli van i dobro se zabavljali. Vozili su čamce po ulicama, surfovali, kupali se... Neverovatan prizor! Iz nepouzdanih izvora sam čula da je poginulo 18 osoba. Jako mi je žao i savetujem svima za ubuduće da prate vremenske prognoze i poslušaju ih i ostanu kod kuće - da ne bi doživeli sličnu ni malo prijatnu avanturu!

Podsećanja radi, Iva Grgurić je danas trebalo da se vrati u Srbiju, ona se uputila ka aerodromu do kojeg je inače jedva stigla, međutim, zbog nezapamćene oluje njen let je otkazan.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Iva Grgurić zarobljena u Dubaiju

- I nakon tri sata vožnje, let je otkazan - napisala je Iva uz stravičan snimak poplava iz Dubaija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Ns

18.04.2024 12:03

Za nevreme znamo, nego neka nam Ivka kaže, kako je prošla sa poslovnim obavezama, da li je bilo zlatnih tuševa i ostalih interesantnih događanja😀💨💩😀💨💩😀

ET

19.04.2024 13:41

Sa tako naduvanim usnama ne može da se udavi, uvek će biti iznad površine vode.

Sale55

25.04.2024 13:34

Daje sreće da vas sve debile iz tog rijalitija negdje prebace na neko ostrvo i ostave tamo, dase normalan narod odmori od vas