Nina Prlja šokirala javnost: Moj bivši i ja smo PUCALI jedno na drugo!

Autor: G. D.

Zabava

17.03.2018

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica "Parova" Nina Prlja šokirala je javnost kada je priznala da su ona i njen dečko pucali jedno na drugo i umalo se poubijali. Starleta se preksinoć, tokom većanja da li će njen rijaliti-momak Mladen Vuletić biti izbačen iz vile zbog lošeg ponašanja prema njoj, prisetila svoje burne veze iz prošlosti i momka na koga je, kako kaže, Crnogorac podseća.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Nina Prlja

- Ovo Mladenovo ponašanje me podseća na jednog mog bivšeg dečka koji je uznemiravao moju majku, pa je mene prebijao, dolazio mi i na posao, popije i ne zna šta radi i sutra kaže da se ne seća šta se desilo. Krao mi je pare koje sam zaradila. Jednom prilikom smo pucali jedno na drugo. Malo je falilo da se poubijamo u stanu. Bili smo četiri godine u vezi. To je najveća moja ljubav, a Mladen me podseća na njega. Naša veza se završila tako što je on završio u zatvoru. Mislila sam da ja bez njega ne mogu, ali kada je izašao iz zatvora ja sam shvatila da je meni bolje bez njega - ispričala je Nina u jednom dahu, a onda nastavila da šokira:

On je mene prebijao, dolazio mi i na posao, krao mi je pare koje sam zaradila

- Tada sam bila maloletna, imala sam 16 godina. Živela sam kod njega u stanu, on je imao ćerku, o kojoj sam ja vodila računa. Mislim da bismo se on i ja poubijali da on nije završio iza rešetaka. Kada smo raskinuli, znao je da mi provaljuje u stan na 11. spratu na sve moguće načine. On je sada daleko odavde i drago mi je što je taj deo života moja prošlost - završila je Nina svoju potresnu ispovest.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading