STANIJA JAVNO RASKRINKANA: Hvalila se veridbom sa oženjenim muškarcem, stigao lager PUN DOKAZA!

Autor:

Zabava

03.09.2023

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama se pojavila fotografije koje pokazuju da je Stanija znala da je Asmin oženjen.

STANIJA JAVNO RASKRINKANA: Hvalila se veridbom sa oženjenim muškarcem, stigao lager PUN DOKAZA!

Foto: printscreen/instagram, ST/Dragan Kadić, Youtube printscreen

Sinoć se počelo novo rijaliti takmičenje na televiziji Pink, a u Belu kuću uselila se učesnica Aneli Ahmić. Ona je odmah u studiju kod voditeljke Dušice Jakovljević iznela šokantne detalje o svom suprugu, Asminu Durdžiću, za kojeg kaže da ju je prevario sa starletom, Stanijom Dobrojević

Muž me je pre mesec dana prevario posle tri godine braka. Ja sam iz Dubrovnika. Prevario me je sa Stanijom Dobrojević. Ja sam vrlo hrabra. On nije ni "m" od milionera, svi žive kao podstanari. Imali smo odnos, prvi naš odnos i ostala sam trudna... Rekao mi je samo da se zaljubio i da ide u Ameriku kod nje. Stavio je slovo "S" na stori i tri tačkice. Onda mi je rekao da ide kod nje, pakao mi je bio. On je otišao... Eto, šta sam sve prošla. Trenutno su u Crnoj Gori. Austrijski mediji su baš danas objavili da je prevarant, da je državu prevario, beži u Majami. Dug je period od 10 meseci, ostaću do kraja. On je prevarant! Staniji bih poručila da ga iskoristi još malo, jer uskoro neće imati ništa, neće mu ostati ništa! Šta ih je spojilo? Pa, keš, keš ih je spoji - pričala je nova učesnica rijalitija "Elita", sinoć na Pinku.

Republika

Foto: Instagram.com, ST/Dragan Kadić, ATAImages

Aneli Ahmić, Asmin Durdžić, Stanija Dobrojević

Međutim, Stanija se danas oglasila za medije i demantovala da je u ljubavi sa oženjenim muškarcem. 

Nikome nisam otela muža, nikome rasturila vezu, ni brak. Čista sam kao suza! Moj dečko nikada nije bio oženjen. Ako jeste, dajte mi jedan dokaz, papir, bilo šta i javno ću ga ostaviti - kazala je Stanija, te dodala:

- Podmeću lažne slike, lažne vesti, sve je laž! Ovo je sve velika organizovana prevara od strane dotične koja je imala plan da se dočepa Zadruge i popularnosti. Nikome neću dozvoliti da mi narušava ugled i čast. Sve će se ovo raskrinkati, iako je trenutno udarna tema i trač poslastica za ceo Balkan - zaključila je bivša učesnica "Zadruge" za Blic.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images

Aneli Ahmić i Stanija Dobrojević

Međutim, danas su se na profilu učesnice "Elite", Aneli pojavili novi dokazi, zbog kojih može da se smunja da je starleta ipak znala da je njen verenik oženjen. 

- Morala sam ovo poslati, sinoć sam ozbiljno istraživanje napravila. Ona je stavila ops videa "zabranjena ljubav", kad su bili zajedno u Vegasu ili Majamiju, nije bitno. Samo dokaz da je itekako znala da ne sme biti sa njim, a kao priča da je ona u šoku i da ne zna da je oženjen - glasila je poruka koju je podelio Anelin profil na Instagram storiju. 

Posle toga podelili su i Stanijin stori, na kojem je okačila sliku mora, a uz nju napisala "Ilegalna ljubav", što ponovo može da aludira na njenu vezu sa zauzetim muškarcem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Miloš

04.09.2023 08:58

Nema nikakvih dokaza, sve je prevara. Verujem Staniji. Na kraju, ilegalna ljubav znači da je čuvala od jevnosti vezu u početku što rade mnoge javne ličnosti i ništa više od toga. Ni ovaj lik nije njen momak.