Produkcija sprema haos: Đole sa ženama i decom ulazi u "Parove"!

Autor:

Zabava

06.08.2019

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osma sezona popularnog rijaliti programa "Parovi" uveliko se priprema sa brojnim izmenama i iznenađenjima koja se planiraju za verne gledaoce, a kako Rijaliti saznaje, u velelepnu vilu će se pored ostalih takmičara useliti i porodica Đogani!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/ Iz Profila Tv Grand
Đole Đogani

Naime, produkcija je već obavila razgovor sa Đoletom Đoganijem i njegovom bivšom suprugom Slađom Delibašić da sa svojim naslednicama Silvijom i Marinelom uđu u zemunsku vilu.

Kako bi se sve u stilu rijalitija zabiberilo, produkcija je ponudila itekako dobar honorar i sadašnjoj denserovoj supruzi Vesni Đogani da uđe u osmu sezonu rijalitija, ali je ona još uvek na klackalici da li da prihvati ponudu.

 Đole Đogani bi u "Parovima" boravio sa ćerkama, ali i sadašnjom i bivšom suprugom

- Produkcija je došla na ideju da u osmu sezonu rijalitija uvede do sada neviđene novine, a cilj je od samog početka bio da se ponovo u žižu javnosti vrate zvezde devedesetih godina. Pokazalo se da je Baki B3 u prethodnoj sezoni bio pun pogodak za rijaliti jer je pred kamerama pričao o neki stvarima iz svog života o kojima nije govorio do tada, pa je bio odličan za šou. Sada produkcija namerava da vrati još pevača koji su harali estradom 90 godina, a prva asocijacija za to bila je porodica Đogani. Đole i Vesna prvi su pozvani na razgovor od strane produkcije, a nadležni su im odmah na početku saopštili da će se potruditi da im ispune sve prohteve pored velikog nedeljnog honorara, ako pristanu da uđu - rekao nam je dobro upućen izvor blizak produkciji.

Foto: Instagram/Youtube
Đoganijevi

Kako dalje saznajemo, plan je da se u osmu sezonu ubace ličnosti koji će napravi spektakl za gledaoce, a koji iza sebe već imaju nerazjašnjene nesuglasice koje bi mogli da rešavaju uživo u programu.

- Produkcija ima plan da ubaci Đoleta Đoganija u vilu, a da tu u isto vreme budu i njegova bivša i sadašnja supruga, ali i njigove ćerke, o čijem se privatnom životu ne zna baš puno. Pored gostovanja novinara i standardnih emisija u poznatim terminima, cilj je da se ubaci emisija koja će se emitovati dva puta nedeljno, a u kojoj će se veći prostor dati i gledaocima koji bi se sa svojim pitanjima uključivali u emisiju i pitali takmičare sve što ih zanima, kako bi se napravie zavrzlame. Učesnici bi tako morali da odgovaraju detaljno na sva pitanja koja im gledaoci postave, tako da sadašnji i bivši supružnici pred kamerama mogu da govore o tajnama koje čuvaju, nesuglasicama i svemu onome što im smeta, a negde su pokušali da sakriju od očiju javnosti. - otkrio nam je sagovornik.

Pojavile su se i informacije da će u vilu da se useli i bivši partner Slađe Delibašić, pa nema sumnje da publiku svašta očekuje ako se svi nađu zajedno pod istim krovom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Slavko

06.08.2019 18:04

Neće se znati ko je skim bio i ko je je skim sada kao u "Dinastiji".