ZAVRŠEN EGZIT, ČEKA SE NOVO IZDANJE 2019.

Autor:

Zabava

16.07.2018

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posetioci ovogodišnjeg Egzita uživali su u pravljenju jedinstvenog ekološkog murala - "Pikselate". Od 2.000 limenki kreirali su impresivnu sliku devojke koja simbolizuje temu ovogodišnjeg Egzita - Freedom, dugu čak šest metara.

RepublikaFoto: Promo

 

Ovom zanimljivom poduhvatu priključili su se i domaći i strani posetioci festivala. Umetnost i reciklažu spojile su limenke, najpogodnija ambalaža za piće. "Pikselata" je još jedan doprinos i još jedno podsećanje na važnost zaštite životne sredine, pa su između žurki, koncerata i neprestanog provoda posetioci Egzita mislili i na budućnost novih generacija.


Poslednje noći Egzita publiku su na nogama držali Dejvid Geta, ali i Nina Kravic, Martin Gariks, Alis Merton i brojni drugi.
Inače, osim što ovaj novosadski festival već godinama nosi titulu najpopularnijeg i najposećenijeg u regionu, organizatori svake godine zabeleže porast broja gostiju, ovoga puta više od 200.000, ali i sve egzotičnije krajeve sveta iz kojih pohode Petrovaradinsku tvrđavu. Ovoga puta bilo ih je iz Indije, Bahreina, sa Filipina...
RepublikaFoto: ST/Đ.KOJADINOVIĆ
Publika u transu


Novina za ljubitelje festivala i dobrog provoda je da od novembra najverovatnije startuje novi Egzitov festival No sleep, koji će se održavati u Beogradu.
Guarana No Sleep bina na Egzitu prepoznata je kao dragulj festivala, pa je ovoga puta poslužila kao platforma za festival andergraund elektronsku muziku.

RepublikaFoto: ST/Đ.KOJADINOVIĆ
Spektakularan kraj: Alis Merton

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading