NAŠOJ GLUMICI AMPUTIRAN DEO RUKE: Zapalio se peškir, odbranila sam svoje lice i nastradala...

Autor:

Zabava

15.04.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumici je zbog nesreće morao da bude amputiran deo ruke!

NAŠOJ GLUMICI AMPUTIRAN DEO RUKE: Zapalio se peškir, odbranila sam svoje lice i nastradala...

Foto: YouTube/Printscreen

Nina Proročić Rukavina, našala prelepa glumica, proslavila se u serijama "Igra sudbine", "Nemanjići - rađanje kraljevice" i "Ona je živa". Nina je u detinjstvu imala nezgodu, zbog koje joj su joj amputirali, o čemu je i javno govorila.

- Zapalio se peškir, pošto sam se inhalirala. Peškir je bio iznad mene, kad se zapalio ja sam refleksno odbranila svoje lice i skinula taj peškir sa lica, i tad je moja ruka nastradala. Morala je da usledi amputacija i to je cela priča oko nesreće - ispričala je Nina svojevremeno za emisiju "Dobro u ljudima".

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

Nina Rukavina

Ali, nesreća je nije zaustavila.

- Ja sve mogu, prva sam se popela na razboj, radila kompletnu gimnastiku, igrala odbojku, igrala sam folklor, bila sam solistkinja. Nema za mene prepreka, jedina prepreka mi je da isečem meso u tanjiru, ali sve ostalo mogu, tako da ja to ne smatram invaliditetom. Ja sam sama sebi najveća podrška. Jako je lepo imati podršku okoline, ali ja moram imati podršku same sebe da bih stigla tamo gde hoću - istakla je Nina jednom prilikom.

Mlada i talentovana glumica rođena je u Subotici. Glumu je studirala na Akademiji umetnosti Univerziteta u Novom Sadu, koju je završila u klasi profesorke Jasne Đuričić. Nina je članica Srpskog narodnog pozorišta iz Novog Sada.

Glumica je sa svojim suprugom dobila dva sina, a sa porodicom živi u Subotici, odakle je rodom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading