I TO SE DESILO: Prekinut neverovatan niz Željka Obradovića!

Autor:

Sport

15.04.2024

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski stručnjak pomera granice.

I TO SE DESILO: Prekinut neverovatan niz Željka Obradovića!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana nisu uspeli da se plasiraju u plej-in fazu Evrolige pošto su regularni deo okončali na 11. mestu uz skor od 16 pobeda i 18 izbuljene. Borili su se izabranici Željka Obradovića lavovski ove sezone, ali su ih skupo koštale praktično dobijene utakmice. Svaka nada je ugašena porazom Crvene zvezde od Anadolu Efesa sa čak 100:55.

Partizan je protiv Valensije odigrao utakmicu za čast i oproštaj od najelitnijeg kontinentalnog takmičenja pred svojim navijačima. Crno-beli nisu uspeli da odu dalje, a samim tim je i prekinut neverovatan niz trenera aktuelnog šampiona regionalnog takmičenja Željka Obradovića.

Naime, Žoc nije uspeo prvi put nakon deset godina da ne izbori sa svojim timom plej-of takmičenje. Poslednji put kada je to bilo trenirao je Fenerbahče u sezoni 2013/14. Ono što treba imati u vidu jeste da je Obradović pauzirao tri godine u Evroligi u od 2019. do 2021. godine kada bio bez kluba i u takmičarskoj 2021/22, kada je Partizan igrao Evrokup.

Bez sumnje je da je Željko Obradović jedan od najboljih srpskih i evropskih trenera i da je u svakom timu ostavio neizbrisiv trag. Dovoljno govori podatak da je najtrofejniji stručnjak na starom kontinentu sa čak devet titula u Evroligi. U svojoj karijeri je osim Partizana i Fenera, trenirao Panatinaikos, Beneton Trevizo, Real Madrid, Huventus i reprezentaciju Jugoslavije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading