OVO JE SRPSKA KASANDRA! Naša glumica je naslednica Koraime Tores, zbog uloge naučila ROMSKI JEZIK!

Autor:

Zabava

03.04.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladu glumicu uskoro ćemo videti u srpskoj verziji popularne latinoameričke sapunice.

OVO JE SRPSKA KASANDRA! Naša glumica je naslednica Koraime Tores, zbog uloge naučila ROMSKI JEZIK!

Foto: ATA Images, Instagram/lacoraima

Iako zvuči neverovatno - ne, ovo nije Koraima Tores! Popularna venecuelanska glumica dobila je naslednicu i to u Srbiji! Vatrena crnka koja će doživeti sudbinu Kasandre, najvoljenije junakinje iz telenovela, jeste mlada srpska glumica Marta Bogosavljević

Srpska verzija "Kasandre" uskoro stiže na male ekrane, a nosiće naziv "Ljubav u tišini". Ekipa Republike srela je mladu glumicu na jednom događaju u Beogradu i uverila se koliko liči na zvezdu iz popularne sapunice.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

 

Marta je svojom pojavom privlačila pažnju, a mogli su se čuti komentari: "Ista Kasandra!" Ovu mladu glumicu upoznali smo u serijama "Državni službenik" i "Južni vetar", a uskoro ćemo je videti u ulozi romkinje Anđele zaljubljene u bogatog belca. 

- Njena životna priča je slična Kasandrinoj. Odmah posle rođenja majka joj umire i odgaja je baka Čarna, koju igra Nela Mihailović. Ona je zbog te uloge tri meseca učila romski jezik! Inače, Anđela je nema, pa će gledaocima biti veoma zanimljivo da vide kako je Marta uspela sve to da dočara pred kamerama. Kada odraste i napuni 20 godina, Anđela će početi da prodaje cveće u Skadarliji i tada se zaljubljuje u bogatog belca. Kreću prave zavrzlame jer će se njihove porodice protiviti toj ljubavi, a oni će na sve načine pokušavati da ostanu zajedno - otkrila je svojevremeno producentkinja Jelena Miljuš.

Republika

Foto: YouTube/Kasandra EMDT

 

Martinog partnera Petra u seriji igra Marko Todorović, koji će biti pandan čuvenom Luisu Davidu, kojeg je u "Kasandri" glumio Osvaldo Rios. Njegovu majku igra Milica Mihajlović, a baku Ljiljana Stjepanović.

Veći deo radnje dešavaće se u kafani u Skadarliji, čija je vlasnica Nada Blam, dok će šef orkestra biti Milenko Pavlov.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading