VELIKI LOMOVI U "JUŽNOM VETRU 3"! Procurile informacije o nastavku filma, OVOME SE NIKO NIJE NADAO!

Autor:

Zabava

03.04.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reditelj Miloš Avramović otkrio je u razgovoru za Republiku detalje o popularnoj sagi.

VELIKI LOMOVI U "JUŽNOM VETRU 3"! Procurile informacije o nastavku filma, OVOME SE NIKO NIJE NADAO!

Foto: Foto Nemanja Miščević

Od 2018. godine do danas priča o Marašu i Baći, momcima iz kriminalnog miljea i njihovom usponu u svetu kriminala, i dalje je među najgledanijim domaćim projektima. Sa svakim nastavkom uvećavao se broj "Južni vetar" porodice, koja broji milione članova. Intrigantan prikaz ljudi iz podzemlja stekao je ogroman broj poklonika, te je "Južni vetar" postao pokret kojem su se priklonili gledaoci iz čitavog regiona.

Vest da se saga "Južni vetar" uskoro završava rastužila je ljubitelje dobre akcije, a mnogi ne mogu da prežale što će se jednom zasvagda oprostiti od Maraša i Baće. Miloš Biković i Miodrag Radonjić su u ovom filmu ostvarili uloge koje su snažno obeležile njihove karijere.

Republika

Foto: Dragan Kadić

Miodrag Radonjić i Miloš Biković

Ne smeta mi što mi je pripisan nadimak Baća, to je sastavni deo glumačkog posla. Neki lik postane publici blizak, pa te na neki način s njim poistovećuju - rekao je Radonjić za Republiku i dodao da će njegov junak u trećem nastavku doživeti promenu, te da junake ove priče očekuju "veliki lomovi".

Autor i reditelj "Južnog vetra" Miloš Avramović sa žaljenjem je istakao u razgovoru za Republiku da je došlo vreme da se oprosti od svog "čeda".

PREMIJERA SLEDEĆE GODINE

Za naš portal Avramović je otkrio detalje o trećem nastavku u kojem, kako naglašava, publika može da očekuje ludilo!

Sledeće godine će biti premijera trećeg dela filma i publika može da očekuje ludilo! Snimanje će početi krajem ove ili početkom sledeće godine, ali premijera mora da bude 2025. To obećavam - izričit je reditelj.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Reditelj Miloš Avramović

Prema njegovim rečima, radnja će podići priču na viši nivo i publiku očekuje mnogo neočekivanih obrta.

- Pustili smo publiku da se malo uželi "Južnog vetra" i mislim da će im se to strpljenje isplatiti - kaže Avramović i dodaje: 

- Naziv trećeg dela glasi "Južni vetar 3: Gas geben", odnosno "Gas do daske". Posle filma nas očekuje još jedna sezona serije i sa tim trećim nastavkom serije biće konačni kraj "Južni vetar" sage - najavljuje reditelj.

Na pitanje šta će se dešavati sa Marašom i Baćom i da li će završiti iza rešetaka Avramović odgovara:

- Maraš i Baća u ovom filmu neće završiti u zatvoru, možda u nekom nastavku da, ali u filmu ne - otkriva reditelj. 

SVETSKE ZVEZDE

Ekipa "Južnog vetra" je navikla publiku na učešće svetskih zvezda, a deo ovog projekta do sada su bili Vilijam Boldvin i Erik Roberts, a postoji mogućnost da se će se u trećem i finalnom delu filma pojaviti Mads Mikelsen. Ipak, reditelj kaže da nije isključeno da će se u nastavku pojaviti i Pamela Anderson.

Republika

Foto: D. Kadić

Vilijam Boldvin u "Južnom vetru: Na granici"

Ne smem još da otkrivam imena koja će se naći u filmu, ali biće sigurno i neka svetska zvezda. Pamela Anderson je jako zanimljiv lik, možda kod nas vladaju neke predrasude o njoj, ali ona je jako zanimljiva osoba. Ko zna, videćemo - zagonetan je Avramović.

On dodaje da mu nije lako što će se oprostiti od svojih junaka.

- Ne radujem se tom kraju, ali to je nekako logičan sled događaja. To vam je kao da morate da se oprostite sa nekim dragi. Ne znam, čudan je osećaj, ali ko zna možda se ponovo sretnemo za neko vreme - kaže Avramović.

Radnja će se mahom dešavati u Beču, a trenutno se obilaze lokacije na kojima će ekipa snimati zahtevne akcione scene, kojih će u trećem nastavku biti napretek. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading