"BLIZANCI SU PRAVI IZAZOV": Prvi intervju Miodraga Radonjića otkako je dobio drugog sina!

Autor:

Zabava

03.04.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni glumac nam je otkrio detalje o novim projektima, pa se osvrnuo na privatni život.

"BLIZANCI SU PRAVI IZAZOV": Prvi intervju Miodraga Radonjića otkako je dobio drugog sina!

Foto: ST/N. PANČIĆ

 

 

Treća sezona serije "U klinču" startuje na malim ekranima 8. aprila, a Miodrag Radonjić je "novi kolačić" u glumačkoj ekipi ove popularne tinejdžerske serije. On će u ovom projektu zaigrati pored Mihajla Verouovića Vojaža, Nikole Koja, Branke Katić, Miloša Petrovića Trojpeca, Ivane Zečević, Anite Ognjanović i drugih sada već svima poznatih imena.

Osim što je veoma aktivan kako pred kamerama, tako i na pozorišnim daskama, Miodrag i kod kuće ima pune ruke posla budući da je porodica Radonjić odnedavno bogatija za još jednog člana. Prvi put otkako je dobio drugog sina popularni Baća progovorio je za medije i ekipi Republike otkrio da se ne opterećuje što je njegov privatni život već mesecima u fokusu medija. Svestan je, kaže, da javne ličnosti moraju da nose taj teret slave, a ključno je jasno postaviti granice.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sa suprugom Milicom

Generalno nisam tip koji priča o privatnom životu, tako da me to pisanje o mom životu ne opterećuje. Ovo o čemu je bilo reči u medijima u poslednje vreme svakako su lepe vesti. U kući se snalazimo odlično - rekao nam je Radonjić i dodao da je sin Sava lepo prihvatio mlađeg brata.

Iako je na privatnom planu prošao kroz buran period ovaj popularni glumac nijednog trenutka nije zapostavio svoju karijeru, pa ćemo ga u narednom periodu videti u nizu novih uloga. Prva na redu je ona u seriji "U klinču", gde je imao zadatak da dočara čak dva lika.

Igram braću blizance i to je bio izazovan glumački zadatak za mene. Reč je o dva filmska reditelja koja su totalno različiti i onda nastaje komedija situacije i komedija zabune oko tih mojih likova. Dosta je bilo zabavno na snimanju i meni vrlo insporativno i nadam se da će publika to da primeti - ističe glumac.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/Južni vetar

U seriji "U klinču"

Opisao nam je kako je to naći se u istom kadru sa samim sobom.

- Bilo je zahtevno da sve to posložim, da vidim kako ću da krenem, na koji način ćemo da radimo, a kada smo taj deo posla obavili bilo mi je prilično uživanje da snimam. Odnosi i situacije su dobro postavljeni i onda unutar toga mogao sam da se igram sa karakterima i osećao sam se super - dodaje Miodrag.

Popularni glumac nam je otkrio više detalja o svojim junacima.

- Moji likovi se zovu Naćo i Aleksandro i oni su najviše komunicirali sa Iskrom (Marina Pavlović), devojkom koja hoće da postane glumica. Ona dolazi na set na kojem sam ja zajedno sa svojim bratom, odnosno sa mnom (smeh). Jedan je maltretira, a druge diže u zvezde i tako se ona nađe u nebranom grožđu - otkriva Miodrag.

Publika ga je zavolela kao Baću, junaka iz filma i serije "Južni vetar", toliko da ga i u svakodnevnom životu oslovljavaju ovim imenom. To mu, kaže, nimalo ne smeta.

Republika

Foto: Nemanja Miščević

Maraš (Miloš Biković) i Baća (Miodrag Radonjić) u "Južnom vetru"

Ne smeta mi što su mi Baća pripisali uz ime, to je sastavni deo glumačkog posla. Neki lik postane publici blizak, pa te na neki način s njim poistovećuju - kaže Radonjić i otkriva nam šta će se dešavati sa Baćom u predstojećem trećem nastavku filmske sage "Južni vetar".

- Od tog junaka publika može da očekuje promenu, a dobro je za projekat da ima lomove, naročito da ih imaju naši likovi, Maraš i Baća. Mislim da će to biti za publiku novo i da će taj treći film adekvatno zatvoriti ovu filmsku trilogiju - kaže glumac.

Zasigurno se Marašu i Baći bliži kraj, a Miodrag zbog toga umesto tuge oseća ponos što je bio deo ovako uspešnog projekta.

- Pa sad, žao, ne žao, idemo dalje. To je normalno u umetnosti, svako delo ima početak i kraj. Pre bih rekao da se radujem da je tako nešto stvoreno i da sam ja bio deo toga - naglašava Radonjić.

Republika

Foto: Dragana Udovičić

Sa Jelisavetom Orašanin u predstavi "Laž"

Njegove predstave "Audijencija" u Jugoslovenskom dramskom pozorištu i "Laž" u Beogradskom dramskom svrstavaju se među one za koje se uvek traži karta više, a Radonjiću pružaju priliku da oseti puls publike. Osim na pozorišnim daskama uskoro ćemo ga videti u seriji "Krunska 11", čije se snimanje privodi kraju, kao i u filmu "Volja sinovljeva" u kojem igra i pokojni Žarko Laušević.

- Ovaj film će premijerno biti prikazan do kraja godine. Reč je o postapokaliptičnoj priči u kojoj su svi likovi fantastični, iščašeni i obojeni jakim bojama, tako da mislim da će to biti još jedna moja upečatljiva uloga - kaže Radonjić i dodaje da, nažalost, nije imao snimajuće scene s Lauševićem budući da je legendarni glumac svoj deo snimio ranije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 


 

Komentari (0)

Loading