ŠOK PRIZNANJE NUĆIJA O VOJAŽU: Otkrio da pravi VELIKI PREOKRET u karijeri! (VIDEO)

Autor:

Zabava

02.04.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igor Panić Nući progovorio o seriji ,,U klinču"!

ŠOK PRIZNANJE NUĆIJA O VOJAŽU: Otkrio da pravi VELIKI PREOKRET u karijeri! (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Poznati reper i muzički izvođač Igor Panić poznatiji kao Nući pojavio se na premijeri treće sezone tinejdžerske serije ,,U klinču". Nućiju je ovo prvo iskakanje u glumačke vode, na koje kaže da je ponosan, ali da mu nije bilo teško da se uklopi u čitavu instalaciju, budući da je dobio ulogu koja mu je i u privatnom životu vrlo bliska.

Nući igra sebe u seriji, a on vremenom uvodi Mihaila Veruovića poznatijeg kao Vojaža u svet muzike. Nući je pred našim kamerama otkrio kako se oseća ovim povodom i kako se snašao u čitavoj priči. Ističe da nije imao mnogo dodirnih tačaka sa ostalim glumcima, ali da su mu pomogli saveti koje je dobijao tokom snimanja i da se rodila ljubav prema glumi. 

Foto: e-tock

Igor Panić Nući

 

- Jeste prvi glumački angažman, bilo je zahvalno, jer sam u seriji Nući, muzika je moja primarna stvar, voleo bih da se oprobam u još nečemu, ali da se upoznam sa još nečim. Da vidim da se snalazim u tome, a priželjkujem da to bude neka komedija - rekao je Nući, pa nastavlja:

- Sviđa mi se kako Relja Popović bira te uloge, u kojima se pojavljuje, možda bude sličan sistem i kod mene. 

Foto: ST/Dragan Kadić

Igor Panić Nući i Mihailo Veruović Vojaž

 

U ovoj seriji si izgrađen muzičar, koji uvodi Vojaža u muziku, da li je tako i u privatnom životu?

- Iza kamere je, pa se glupira... I dalje mi je fokus na mojoj karijeri, ali možda i bude novih mladih izvođača, koji će možda biti pod mojom školom, da tako kažem.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading