VOJAŽ PRVI PUT O VELIKOM PROBLEMU: "Teško je otići od kuće..." (VIDEO)

Autor:

Zabava

02.04.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mihailo Veruović Vojaž otkrio sve detalje o trećoj sezoni serije ,,U klinču".

Reper i muzički izvođač Mihailo Veruović poznatiji kao Vojaž pojavio se na promociji seirje ,,U klinču", koja broji već treću sezonu. Uzbuđen i raspoložen, Vojaž je otkrio da je vrlo zadovoljan svojom ulogom, ali da mu je bilo teško da se poveže sa likom. 

Odmah potom je progovorio i o lasniranju nejgovog progizvoda, ledeni čaj, za koji mnogi kažu da je dobar marketinški program, jer su povezali sa njegovom bivšom devojkom, Breskvicom. 

Foto: ST/Dragan Kadić

Vojaž

 

- Ja sam 7 godina boksovao, nije mi to bio problem, ali smo malo više vežbali glumu... Najveći problemi su kada se ode od kuće... Ta uloga, to je bio problem. Mislim da je čitava suština da se poistovetiš sa likom, ja sam tražio neke momente u mom životu, da bih mogao da glumim to - rekao je Vojaž, pa dodao:

- Cela ekipa mi je pomogla oko glume, bilo je i logično, drago mi je da je to tako. Imam tremu, kao i protekle dve sezone, imam velika očekivanja da će biti mega i giga, pa postoji i strah da postoji neka sumnja.

Foto: ST/Dragan Kadić

Vojaž

 

Čija kritika ti najteže pada?

- Nije najteže, svaka namera koja je dobra, meni je dobro došla. Ako je neki komentar koji je upućen meni loš, to me ne interesuje, mislim, ne bežim od toga. Dobio sam ponudu za strani film, prihvatio jesam, ali o tome ne smem da pričam. 

- Počinjem da prodajem ledene čajeve, to mi je omiljeno piće, za širu javnost treba da uskoro počne. Breskva može najbolje kao ukus da osveži.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading