NOVI UDARAC ZA FANOVE BRESKVICE I VOJAŽA: Njegova nova devojka udarila žestoku kontru, sledi haos!

Autor:

Zabava

20.03.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Kujačić i Vojaž su podelili novu zajedničku fotografiju, pa izazvali pometnju.

NOVI UDARAC ZA FANOVE BRESKVICE I VOJAŽA: Njegova nova devojka udarila žestoku kontru, sledi haos!

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram.com

Mladi reper Mihajlo Veruović Vojaž kaže da se mnogi mešaju u njegov odnos sa devojkom Tamarom Kujačić, ali da su naučili da u međuvremenu ne obraćaju pažnju na tračeve i priče sa strane.

- Moja devojka je normalna, ne zanima je popularnost, niti razgovaramo o tome. Nedavno smo bili zajedno na putovanju i planiramo samo da uživamo - počeo je za „Informer" mladi muzičar, pa je potom objasnio iz kog razloga ne voli da na sva zvona priča o svom ljubavnom životu: 

Republika

Foto: TikTok.com

Vojaž i Tamara Kujačić

 

- Naša veza je postala javna, iako to nisam želeo. Kada se tuđe energije umešaju, može da dođe do mnogih komplikacija. Zbog toga svoj privatni život želim da držim samo za sebe. Mnogi se mešaju, ali se trudimo da kanališemo tu energiju na pravi način. 

Vojaž se vratio sa australijske turneje u društvu svog kolege Igora Panića Nućija i njihovog tima. Međutim, ono što je privuklo najviše pažnje jeste da im se na turneji pridružila i Vojaževa devojka, influenserka Tamara Kujačić. Tokom boravka u nekoliko australijskih gradova, Mihajlo je iskoristio svaki slobodan trenutak kako bi vreme proveo sa svojom devojkom.

Mihajlo i Tamara su zajedničke fanove sada obradovali novom fotografijom, koja uvek obraduje brojne pratioce, s obzirom da već imaju sopstvenu armiju, koja ih prati u stopu, pa su tako njihovi zajednički snimci uveliko viralni na TikToku.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Vojaž i Tamara Kujačić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading