DRAMATIČNO STANJE! Nući zbog zdravlja promenio život iz korena, HITNO morao da preduzme mere!

Autor:

Zabava

30.03.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igor Panić Nući otkrio šta mu se desilo sa zdravljem!

DRAMATIČNO STANJE! Nući zbog zdravlja promenio život iz korena, HITNO morao da preduzme mere!

Foto: ST/Dragan Kadić

Reper Igor Panić, poznatiji kao Nući, nedavno je otkrio kako je uspeo da izgubi deset kilograma zbog zdravstvenih problema. Umesto da se pridržava posebnog režima ishrane, Nući je jednostavno izbacio jednu vrstu hrane iz svakodnevnog unosa.

- Smršao sam deset kilograma zato što mi je zdravlje bilo upitno i morao sam da preduzmem neke mere, smanjio sam tu nezdravu hranu - izjavio je reper za Blic. Iako se kilogrami nisu previše primećivali zbog rasporeda telesne mase, Nući je shvatio da je važno reagovati na vreme radi očuvanja zdravlja.

Foto: e-tock

Nući

 

Pored muzičke karijere, Nući je odlučio da se oproba i u poslovnom svetu, te je nedavno otvorio restoran brze hrane. Ova odluka nije bila laka s obzirom na to da se reper sada mora odreći mnogih omiljenih jela koja se nalaze na meniju njegovog restorana. Ipak, Nući je spreman da se posveti novom poslovnom poduhvatu i pruži kvalitetnu hranu svojim gostima.

Pored zdravstvenih problema i novog biznisa, Nući nije propustio priliku da otkrije i ko je njegov favorit na "Pesmi za Evroviziju". Ova popularna muzička takmičenja uvek izazivaju pažnju javnosti, a Nući je otkrio kome daje svoj glas.

Republika

Foto: TikTok.com

Nući Instagram

 

Nedavno je i sin poznate pevačice Lepe Brene, Viktor Živojinović, postao tema interesovanja na društvenim mrežama nakon što je otkrio da je uspeo da smrša neverovatnih 70 kilograma. Njegova transformacija je izazvala veliku pažnju javnosti, a Viktor je postao inspiracija mnogima koji se bore sa viškom kilograma.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading