"ČEKAJU NAS VELIKI I VAŽNI PROJEKTI..."! Siniša Mali čestitao Vučeviću izbor za mandatara!

Autor:

Vesti

30.03.2024

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš je odgovoran i ozbiljan, savesno i vredno obavlja svoj posao, i verujem da je najbolji izbor za prvog čoveka Vlade u naredne četiri godine, istakao je Mali.

"ČEKAJU NAS VELIKI I VAŽNI PROJEKTI..."! Siniša Mali čestitao Vučeviću izbor za mandatara!

Foto: ST/Vladimir Lukić, ST/Dragan Kadić

Za novog mandatara za sastav Vlade Srbije na predlog predsednika Aleksandra Vučića izabran je Miloš Vučević, a odmah je usledila čestitka ministra finansija Siniše Malog.

 

- Najiskrenije čestitke Milošu Vučeviću koji je mandatar za sastav nove Vlade Republike Srbije. Miloš je odgovoran i ozbiljan, savesno i vredno obavlja svoj posao, i verujem da je najbolji izbor za prvog čoveka Vlade u naredne četiri godine. Čekaju nas veliki i važni projekti, ali i brojni izazovi, i važno je u Vladi budu najbolji i najozbiljniji ljudi. Srećno, Miloše, na novoj dužnosti! - napisao je Mali na Instagramu.

 

Predsedni Aleksandar Vučić predložio je Miloša Vučevića za mandatara nove Vlade Srbije!

Miloš Vučević rođen je 1974. godine u Novom Sadu. Osnovnu školu „Vasa Stajić” pohađao je u Novom Sadu, a potom je završio gimnaziju „Jan Kolar” u Bačkom Petrovcu i diplomirao na Pravnom fakultetu u Novom Sadu 1999. godine, sa prosečnom ocenom 8,84. Po završetku fakulteta, odlazi na služenje vojnog roka u Vranje, a potom u Gnjilane.

Advokaturom se bavi od 1999. godine u porodičnoj advokatskoj kancelariji. Predsednik je Gradskog odbora Srpske napredne stranke Novi Sad. Za predsednika Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Novom Sadu izabran je na izborima unutar stranke na lokalnom nivou održanim 2011. godine i 2017. godine.

Za gradonačelnika Grada Novog Sada izabran je u septembru 2012. godine, nakon čega prestaje da se bavi advokatskim poslom. Bio je član Upravnog odbora Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj (NALED) od 2015. do 2016. godine.

Biografiju Miloša Vučevića pročitajte ovde.

Bonus video

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (42)

Loading
Joka

30.03.2024 18:57

Vucevic je najbolji izbor za Srbiju.

Bojan

30.03.2024 18:57

Ozbiljnan i profesionalan pre svega. Zasluženo izabran.

Joka

30.03.2024 18:57

Vucevic je dobar izbor jer je veoma odgovoran i pametan covek.

Milijana

30.03.2024 18:58

Izborom Vučevića za mandatara,Srbija dobija još jednog čoveka koji je zahvaljujući svojim delima i rezultatima,pokazao da Srbija ide putem napretka i prosperiteta.