CRNO-BELI U RATU ZA VLADIMIRA IVIĆA: Bivši as Partizana ponovo pred grobarima

Autor:

Sport

03.04.2024

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da bi on došao, aktuelni trener mora da dobije otkaz, a to će se desiti ako ne osvoji titulu koja mu izmiče.

CRNO-BELI U RATU ZA VLADIMIRA IVIĆA: Bivši as Partizana ponovo pred grobarima

Foto: Starsport

Vladimir Ivić

Vladimir Ivić je dobio nedavno otkaz u Krasnodaru, na iznenađenje navijača  ruskog kluba, ali se pola Evrope sada otima o njega. Naime, euski novinar Vanja Karpov otkrio je da interesovanje za Ivića pokazuju PAOK, Bešiktaš i Trabzon.

Dakle, dva kluba čije su boje dresova crno-bele žele nekadašnjeg asa Partizana. U slučaju da prevagne ljubav prema Grčkoj a ne prema Turskoj, Ivić će izgledno igrati ponekad i pred Partizanovim grobarima, jer su oni u bratskim odnosima sa navijačima PAOK i idu na njihove utakmice.

Foto: Tanjug/AP

Navijači PAOK

Navodno je vlasnik PAOK Ivan Savidis kontaktirao Ivića i ponudio mu da se na leto vrati u klub koji je vodio od marta 2016. do juna 2017. godine, ali pod jednim uslovom. Navodno, Savidis namerava da smeni Razvana Lučeskua ukoliko Rumun ne osvoji titulu ove sezone (dva boda manje od AEK osam kola pre kraja), a u tom slučaju na klupi solunskog kluba zamenio bi ga Ivić.

Pitanje je, međutim, da li će bivši trener Votforda tada bio slobodan, jer interesovanje za njega pokazuju turski klubovi Bešiktaš i Trabzon, koji su ove sezone daleko od Galatasaraja i Fenerbahčea. Karpov dodaje da su pregovori sa Spartakom stopirani, jer moskovski klub planira da sačeka kraj sezone i tek na leto smeni Giljerma Abaskala.

Podsetimo, Ivić je trenersku karijeru počeo upravo u PAOK jula 2013. godine, predvodeći U20 tim kluba iz Soluna, da bi potom preuzeo seniorsku ekipu. Potom je u dva navrata vodio Makabi iz Tel Aviva, Votford i na kraju Krasnodar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading