KASANDRA U ŠESTOJ DECENIJI IZGLEDA BOLJE OD MLAĐIH KOLEGINICA! Čuvena Koraima Tores pokazala ISKLESAN stomak, svi zinuli!

Autor:

Zabava

29.09.2023

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koraimu Tores je publika u Srbiji obožavala devedesetih godina, svi su se šokirali kad su videli kako sad izgleda!

KASANDRA U ŠESTOJ DECENIJI IZGLEDA BOLJE OD MLAĐIH KOLEGINICA! Čuvena Koraima Tores pokazala ISKLESAN stomak, svi zinuli!

Foto: Printscreen Youtube/Kasandra EMDT

Koraima Tores

Čuvana telenovela "Kasandra" ušla je u Ginisovu knjigu rekorda kao TV serija na španskom jeziku koja se emitovala u najviše država, čak njih 128. Glavnu ulogu tumačila je Koraima Tores, koja je postala miljenica publike u Srbiji i regionu. Animirala je milione gledalaca, a publika je plakala i smejala se zajedno sa njom.

Republika

Foto: Printscreen/Youtube/Kasandra EMDT

Koraima Tores u "Kasandri"

Koraima, koja sada ima 50 godina, rođena je u Valensiji u Venecueli, 6. juna 1973. godine. Najmlađa je u porodici koji je iznedrila četvoro dece. Krajem osamdesetih je počela da se bavi glumom, u sapunicama "Gardenia" i "Alondra".

Republika

Foto: TV Prva/Printscreen

Koraima Tores

Sina Manuela Nikolasa dobila je sa suprugom Nikolasom Monterom, a veoma je aktivna na društvenim mrežama TikTok i Instagram, gde često snima i smešne klipove. Međutim, jedan klip je privukao pažnju.

Iako je ušla u šestu deceniju, Koraima se može pohvatili savršenim izgledom, a fanovi su se oduševili kad su videli kako izgleda njen isklesan stomak, što možete videti u nastavku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading