"USPEŠNI SMO, PA IM SMETAMO" Mia Borisavljević se oglasila nakon što joj je KAMENOVAN lokal!

Autor:

Zabava

29.09.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačici kamenovan lokal u Valjevu, hitno se oglasila!

"USPEŠNI SMO, PA IM SMETAMO" Mia Borisavljević se oglasila nakon što joj je KAMENOVAN lokal!

Foto: ST/Dragan Kadić

Pevačica Mia Borisavljević dugo je na estradi, a pored pevanja otpočela je i privatni biznis. Sa suprugom Bojanom Grujićem, koji takođe vredno trenira, pokrenula je privatni biznis, te je otvorila nekoliko lokala za vežbanje, a samo pre dva dana i jedan u svom rodnom Valjevu.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Mia i Bojan na otvaranju lokala

Nakon otvaranja usledio je potpuni karambol jer je pevačicin lokal kamenovan, razlupan i ako je sudeći po slikama, potpuno uništen. Meštani Valjeva koji su se okupili su ostali u čudu, a svi se pitaju da li su nepoznati počinioci ovog nedela pevačici želeli da poruče da nije dobrodošla u svom rodnom gradu. Objekat je ubrzo prekriven kako se ne bi videla konačna šteta. Mia se oglasla i otkrila kako se oseća.

- Super sam. Lokal u Valjevu od prvog dana radi punim kapacitetom i stvarno se napravila ogromna pometnja u gradu oko toga, verujem da smetamo drugim teretanama i fitnes centrima. Kada si jako uspešan u svom poslu normalno je da si trn u oku, ali želim da poručim da pod ovim nebom ima mesta za sve i da se za posao treba izboriti trudom i kvalitetom a ne vandalizmom, to je očajnički potez slabijih. Svakako postoje kamere koje su sve zabeležile, sve se lepo vidi, što je još jedna glupost počinioca, ali opet kažem sve je to normalno. Mi radimo punom parom bez obzira na sve i ništa nas neće poremetiti. Druge ne diramo, a oni sledeći put pamet u glavu i neka više rade na sebi - poručila je Mia za "Pink.rs".

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Mia na otvaranju lokala

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading