GLUMCIMA POPUSTILE KOČNICE NA PROSLAVI 1000. EPIZODE "IGRE SUDBINE"! Evo kako je sve izgledalo, pojavio se ON i napravio LOM! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.03.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezde najdugovečnije domaće serije obeležile značajan jubilej.

GLUMCIMA POPUSTILE KOČNICE NA PROSLAVI 1000. EPIZODE "IGRE SUDBINE"! Evo kako je sve izgledalo, pojavio se ON i napravio LOM! (FOTO)

Foto: ST/Tamara Pavišić

Domaća telenovela "Igra sudbine" sinoćnom 1000. epizodom definitivno je ušla u istoriju kao najdugovečnija srpska serija, a ovaj veliki uspeh autorska i glumačka ekipa proslavila je na gala svečanosti organizovanoj na jednom poznatom beogradskom splavu.

Glumci su ponosno pozirali okupljenim medijskim ekipama, a kasnije u toku večeri svi su se opustili uz čašicu alkohola i zaigrali uz muziku Marka Luisa. 

Nešto posle 22 časa, prisutnima su se obratili producenti serije Danijel Đurić i Nikola Burovac i istakli da su presrećni što je "Igra sudbine" dostigla 1.000 epizoda, te da se nadaju da će serija uspeti da ostvari još toliko.

Zvezda serije Luka Raco priznao je da nije verovao da će serija dostići ovakav uspeh.

- Iznenađen sam, ali i srećan što smo dovde došli. Nisam verovao ni da ćemo da pređemo 100. epizodu. Hvala svim gledaocima, stvarno je neverovatan osećaj - izjavio je glumac, koji je ponosno prošetao sa devojkom Ninom Mrđom, inače njegovom partnerkom i u seriji.

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić

Luka Raco i Nina Mrđa

Dragana Mićalović je smelo zamešala kukovima na plesnom podijumu, dok je Sandra Bugarski, koja je u ovoj seriji dočarala mnogima omiljeni lik Pančete, privlačila pogleda energičnim plesom. Nakon torte na pet spratova pojavio se muzičar Dado Topić i napravio lom!

Legenda bivše Jugoslavije otpevala je naslovnu numeru serije "Igra sudbine", a pratili su ga svi uglas. Mnogi su i komentarisali da su godine učinile svoje, te je Dado poprilično ostario, ali da ima energiju kao mladić u punoj snazi.

Republika

Foto: ATA Images

Dado Topić

Glamuroznim stajlingom pažnju je privukla Iva Štrljić, koja je vidno raspoložena pozirala fotoreporterima, dok je Matea Milosavljević ušetala na splav golog stomaka i pokazala vitku firguru, ali i prepoznatljiv širok osmeh.

Slavlje nisu propustili i Stevan Piale, Aleksandra Belošević, Miroljub Turajlija, Milan Bosiljčić i mnogi drugi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Zora

21.03.2024 22:45

Serija je bila dobra dok je pisao Žarko a Milica Milša igrala. Posle toga je sramotno šta su uradili sa serijom ovi koji su ostali i izdali onoga ko ih je proslavio.