OVAKO DRAGANA MIĆALOVIĆ LOMI U KUKOVIMA: Zapalila podijum za ples sa BRATOM Ivana Bosiljčića! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.03.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa glumica raspametila svoje kolege!

OVAKO DRAGANA MIĆALOVIĆ LOMI U KUKOVIMA: Zapalila podijum za ples sa BRATOM Ivana Bosiljčića! (FOTO)

Foto: ST/Tamara Pavišić

Dragana i Milan

Popularna glumica Dragana Mićalović izazvala je veliko oduševljenje publike kad je donela odluku da se vrati u seriju "Igra sudbine". Ona u seriji tumači lik Une Hristić Kanački, a večeras se pojavila na proslavi koju je televizija Prva organizovala povodom snimanja i emitovanja 1000. epizode ove sapunice.

Ekipa portala Republika nalazi se na licu mesta, a Draganu smo uhvatili u zanimljivom trenutku. Naime, Draganu smo uhvatili dok "lomi kukovima" sa kolegom Milanom Bosiljčićem, što je oduševilo sve prisutne kolege i ekipu koja radi na seriji. Milan je, inače, rođak Ivana Bosiljčića.

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić

Dragana i Milan

Pored Dragane i Milana, na proslavi su se pojavili i ostali glumci, poput Sandre Bugarski, Luke Raca i Nine Mrđe, Stevan Pialea, Ive Štrljić....

Inače, ni Dragana nije krila oduševljenje što se vratila u seriju, pa je svojevremeno izjavila sledeće:

- Zaista mi je drago što su i publika i kolege tako reagovali. Na neki način meni je jedan deo srca i ostao uz tu ekipu i uz taj lik. Svih ovih godinu i po dana sa dosta komentara ljudi sam se susretala, koji su čak bili i ljuti na mene što sam izašla iz serije - kaže Dragana i dodaje:

- Meni se mnogo dopalo kad su me pozvali i način na koji su oni osmislili da će vratiti taj lik. Sa te strane sam imala jedan lep glumački zadatak koji me je privukao da dođem - rekla je Dragana za Prvu kad se vratila u seriju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading