SILEDŽIJKA, KALJAČE I MOTIKA U RUKAMA! Popularni zavodnik ŠOKIRAO nesvakidašnjim izdanjem!

Autor:

Zabava

18.03.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac objavio sliku sa njive i iznenadio pratioce na društvenim mrežama.

SILEDŽIJKA, KALJAČE I MOTIKA U RUKAMA! Popularni zavodnik ŠOKIRAO nesvakidašnjim izdanjem!

Foto: ATA Images

Goran Bogdan važi za jednog od najvećih zavodnika na javnoj sceni, a na njegove čari pala je i glumica Jovana Stojiljković. Dok smo ga nedavno videli sređenog na premijeri svog novog filma "Za danas toliko", kada je ruku podruku sa svojom izabranicom prošetao crvenim tepihom u beogradskoj MTS dvorani, ovog puta svojim pratiocima na Instragramu pružio je sasvim drugačiji doživljaj.

Naime, glumac je objavio snimak sa njive na kojem je pokazao čari seoskog života. Na njemu se vidi Goran Bogdan kako kopa, dok na nogama ima obuvene kaljače, a na sebi nosi majicu na bretele, žargonski rečeno siledžijku i donji deo trenerke.

Republika

Foto: ATA Images

Sa izabranicom Jovanom Stojiljković

- Knut Hamsun: Blagoslov zemlje - napisao je ispod snimka naziv jednog romana koji je osvojio Nobelovu nagradu.

Bogdan je ispod svoje objave dobio veliki broj komentara, uglavnom pohvala:

- "Loša rekla za teretane i fitnes centre", "Ma bravo, sad si mi još draži", "Bravo, samo si pokazao koliko nisi iskompleksiran", "To je život moj Gorane" - samo su neki od njih, a kolegu su podržali i Slaven Došlo i Miloš Petrović Trojpec.

Goran Bogdan je u više navrata isticao tokom razgovora sa medijima da ne voli urbani život u gradskoj sredini, kao i da ga ispunjava seoski ambijent.

Glumac je nedavno promovisao i film "Živi i zdravi" i tom prilikom otkrio mnoge nepoznate detalje o sebi.

Ono što je zaintrigiralo mnoge jeste njegova izjava o tome da je mnoge projekte prihvatao isključivo zbog novca, iako važi za jednog od najpopularnijih i najangažovanijih glumaca u regionu.

Događa se to, svesni smo gde živimo, nije ovo glamurozan posao. Hvala bogu imam sreće da mogu da biram uloge. Srećan sam kako mi se karijera odvija - rekao je glumac, pa dodao:

Radio sam dosta, radim i reklame, radim da preživim, ne bežim od toga - rekao je tada Goran Bogdan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading