GORAN BOGDAN KAO OD MAJKE ROĐEN! Glumac se skinuo do gole kože, pa pokazao čime raspolaže! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.02.2023

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Goran Bogdan obnažio se za potrebe novog filma, te tako pokazao i kako izgleda bez odeće.

GORAN BOGDAN KAO OD MAJKE ROĐEN! Glumac se skinuo do gole kože, pa pokazao čime raspolaže! (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Goran Bogdan

Goran Bogdan važi za jednog od najvećih miljenika naše ženske populacije, a glumac se u svom poslednjom ostvarenju  "Faraway" na svetski poznatoj platformi za strimovanje filmova i serija "Netfliks" potpuno obnažio. 

Naime, za potrebe snimanja jedna romantične scena koja je ekranizovana u Hrvatskoj, na Braču i Šolti, Bogdan se u pojedinim kadrovima može videti kako nema nijedan komad odeće na sebi, što je privuklo veliku pažnju javnosti.

Inače, Goran Bogdan je zbog uloge Nikole u potresnom filmu "Otac", smršao čak 18 kilograma.

- Mislim da sam u treniranju kao i svi drugi. Kada uspem da povežem nekoliko treninga u teretani, svidi mi se taj prijatni umor nakon vežbanja i jedva čekam sledeći termin. Ali, čim preskočim nekoliko treninga, ulenjim se i postane mi naporno. Doduše, dosta toga zavisi i od uloge za koju se pripremam. Zbog "Oca" sam smršao 18 kilograma za nešto više od mesec dana, a za ulogu inspektora Nikole u serijalu "Močvara", morao sam da se ugojim - ispričao je za Gloriju.

Republika

Foto: ATA Images

Goran Bogdan

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading