MLADENOVIĆKA U VEZI SA MENADŽEROM BIVŠEG DEČKA! Pevačica uhvaćena kako razmenjuje nežnosti sa bliskim saradnikom Uroša Živkovića! (PAPARACO)

Autor:

Zabava

08.02.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je rekla da nakon raskida sa Isakom Šabanovićem nema sreće u ljubavi, Aleksandra Mladenović pronašla je sebi novog dečka.

MLADENOVIĆKA U VEZI SA MENADŽEROM BIVŠEG DEČKA! Pevačica uhvaćena kako razmenjuje nežnosti sa bliskim saradnikom Uroša Živkovića! (PAPARACO)

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov

Aleksandra Mladenović uživa u ljubavi sa novim dečko, i to ni manje ni više, već sa Dušanom Ilićem, menadžerom svog nekadašnjeg momka, kolege Uroša Živkovića.

Naime, mladu pevačicu ekipa "Paparaco lova" uhvatila je u jednom prestoničkom tržnom centru u neobaveznoj šetnji i razgledanju radnji. Iako je skoro pričala da nema sreće na ljubavnom planu, ako je suditi po paparaco kadrovima, Aleksandri se sreća konačno osmehnula.

Momak, za kojeg saznajemo da je u pitanju menadžer njenog bivšeg dečka Uroša Živkovića, ju je sve vreme grlio i držao pod ruku, pa je i više nego očigledno da među njima postoji nešto više od prijateljstva. Nešto kasije, Dušan je svoju novu lepšu polovinu odvezao do njene zgrade.

Inače, da se zaista radi o menadžeru njenog bivšeg dečka može se videti i na Živkovićevom Instagram profilu, gde u opisu stoji da mu je upravo Dušan jedan od menadžera koji se bavi zakazivanjem njegovih nastupa.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Dušan Ilić, novi dečko Aleksandre Mladenović

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading