SVAĐA POČELA U TOALETU: Novi detalji ubadanja policajca u Novom Pazaru!

Autor:

Hronika

18.03.2024

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadnuti muškarac verovatno je bio zatečen ovakvim napadom te nije stigao ni da reaguje.

SVAĐA POČELA U TOALETU: Novi detalji ubadanja policajca u Novom Pazaru!

Foto: shutterstock

Policija

U Novom Pazaru, napadu maloletnika na radnika na administrativnim poslovima u PU Novi Pazar, N.R.(26), teško je povređen. Napad se dogodio u kafiću u centralnoj gradskoj Ulici Stevana Nemanje, nakon svađe koja se odigrala u toaletu kafića.

Svađa je počela u toaletu kada je N.R. pokušao da uđe, ali je zatekao maloletnika unutra. Situacija je eskalirala kada je maloletnik izvadio nož i izbo N.R.-a u noge i u testise. Ova neobična i brutalna povreda izazvala je gubitak velike količine krvi, ali je N.R. uspešno operisan i sada se nalazi u stabilnom stanju, prenosi Informer.

- Iako se u početku mislilo da je policajac povređen ispostavilo se da je reč o radniku na administrativnim poslovima u PU Novi Pazar. Prema prvim informacijama svađa je počela u toaletu. Navodno, povređeni muškarac je došao do toaleta koji je bio zauzet, a u njemu je bio maloletnik. Verovatno se zadržao nego što je trebalo, te mu je policajac prebaciošto se zadržao. U tom trenutku maloletnik je potegao nož - objašnjava izvor.

Nesrećni N.R. nije uspeo da reaguje na ovaj iznenadni napad, a povreda koju je pretrpeo bila je dosta teška. Ovo nasilno delo maloletnika izazvalo je šok i zabrinutost u lokalnoj zajednici, a slučaj je privukao veliku pažnju javnosti.

Prema njegovm rečima, napadnuti muškarac verovatno je bio zatečen ovakvim napadom te nije stigao ni da reaguje.  

Maloletnik je nesrećnog čoveka izbo po nogama ali u testise. Ta povreda je bila dosta teška, te je izgubio mnogo krvi. Prevezen je u bolnicu gde je hitno operisan i sada je u stabilnom stanju - rekao je sagovornik. 


Policija je odmah reagovala na ovaj slučaj i preduzela mere kako bi identifikovala i privela počinioca ovog brutalnog napada. Očekuje se da će nadležni organi preduzeti odgovarajuće korake kako bi se osigurala bezbednost građana Novog Pazara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading