OVO JE PRETUČENI BOKSER KUBANAC! Osumnjičeni za napad pušteni na slobodu, a jedan idalje u bekstvu!

Autor: M.B.

Hronika

25.02.2024

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napad na poznatog kubanskog boksera u Novom Pazaru.

OVO JE PRETUČENI BOKSER KUBANAC!  Osumnjičeni za napad pušteni na slobodu, a jedan idalje u bekstvu!

Foto: INSTAGRAM

U subotu uveče, u Novom Pazaru, desio se napad na poznatog kubanskog boksera Antonija Biseta, člana Bokserskog saveza Srbije. Napad se dogodio oko 20 sati, a trojica osumnjičenih napadača su nakon hapšenja i saslušanja pušteni da se brane sa slobode, dok se za četvrtim osumnjičenim napadačem i dalje traga.

- Prvo se dogodila tuča između Kubanca i četvorice mladića ispred jedne benzinske pumpe, a potom se sukob nastavio u hotelskoj sobi gde je Kubanac odseo. Jedan od četvorice napadača izbo ga je oštrim predmetom u telo. Kubanski bokser je tokom sukoba zadobio lakše telesne povrede i on je zbrinut u novopazarskoj Opštoj bolnici - navodi izvor.

Foto: INSTAGRAM

Bokser Antonio Biset

Kubanski bokser osvaja Srbiju


Kubanski bokser Antonio Biset izazvao je veliku pažnju javnosti u Srbiji nakon što je počeo da se takmiči pod našom zastavom. Njegova popularnost dodatno je porasla kada je 2022. godine trijumfalno podigao pehar na prestižnom takmičenju "Zlatna rukavica". Njegove impresivne borbe i ubedljive pobede osvojile su srca mnogih ljubitelja boksa širom zemlje, a njegova odlučnost i veština u ringu doneli su mu veliku podršku i simpatije srpske publike.

Sukob osumnjičenih u Novom Pazaru

Nakon što su trojica osumnjičenih saslušani u nadležnom tužilaštvu u Novom Pazaru, oni su pušteni da se brane sa slobode, dok se za četvrtim napadačem i dalje intenzivno traga. Sukob koji se dogodio privukao je pažnju javnosti, a snimci nadzornih kamera sa benzinske pumpe i hotela pružaju uvid u dramatične događaje koji su se odigrali. Detalji ovog incidenta ostavljaju mnoge uznemirene, dok istovremeno bude radoznalost za više informacija o samom slučaju.

- Povređeni Kubanac će biti saslušan i daće iskaz kako je došlo do sukoba, kao i da li poznaje napadače sa kojima se svađao. Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ovog sukoba - navodi izvor.

Prenosi Sandžak danas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading