ZALJUBLJENI DO UŠIJU: Goran Bogdan i Jovana Stojiljković zajedno na FESTU, nisu skidali OSMEH s lica!

Autor:

Zabava

02.03.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumački par se retko pojavljuje zajedno u javnosti. Sinoćna premijera filma "Za danas toliko" bila je izuzetak.

ZALJUBLJENI DO UŠIJU: Goran Bogdan i Jovana Stojiljković zajedno na FESTU, nisu skidali OSMEH s lica!

Foto: ATA Images

U beogradskoj MTS dvorani sinoć je premijerno prikazan film "Za danas toliko" u okviru 52. FEST-a, a glumačka i autorska ekipa prošetala je crvenim tepihom.

Zvezde ostvarenja Marka Đorđevića koje se našlo u Takmičarskom programu ovog festivala, prošetale su crvenim tepihom, a među njima bili su Goran Bogdan, Nikola Rakočević, Filip Đurić, Ivana Vuković... Ipak, najveću pažnju privuklo je pojavljivanje Jovane Stojiljković i Gorana Bogdana, glumački par koji se retko zajedno pojavljuje u javnosti.

Ovog puta imali su trostruki razlog za to budući da je Goran Bogdan sinoć imao čak tri premijere - filma "Za danas toliko" Marka Đorđevića, zatim "Pamtim samo srećne dane" u Dvorani Kulturnog centra Beograda i britanske drame "Bez povratka".

Republika

Foto: ATA Images

 

Glumca je u stopu pratila njegova 11 godina mlađa izabranica, a Goran i Jovana su bili vidno raspoloženi i nasmejani. Sve vreme su se držali za ruke i, što za njih dvoje nije uobičajeno, jasno pokazivali koliko se vole.

Podsetimo, Goran i Jovana su se upoznalina snimanju serije "Senke nad Balkanom", a za njihovu vezu se saznalo kada je u Narodnom pozorištu u Beogradu Goran iznenadio Jovanu velikim buketom cveća nakon premijere predstave "Nečista krv". 

Međunarodni filmski festival FEST završava se sutra, kada će biti saopšteno koji film će film biti nagrađen ove godine, a u glavnom takmičarskom programu našli su se: "Za danas toliko", "Sveta porodica", "Stela. Jedan život", "Samo kad se smejem", "Rozali", "Razbiti led", "Radnička klasa ide u pakao", "Nestali vojnik", "Nastavnik", "Naslednik", "Kraljičina igra", "Jorgovani", "Jedna ljubav", "Gospodar", "Delinkvent", "Crni čaj" i ostvarenje "Bez vazduha".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading