OVO JE PRAVO LICE DECE LANETA GUTOVIĆA! Komšinica pokojnog glumca razvezala jezik, pa udarila i na KAPETANA DRAGANA!

Autor:

Zabava

17.03.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšinica iz Kumodraža otkrila šta se dešavalo u porodičnom domu slavnog glumca!

OVO JE PRAVO LICE DECE LANETA GUTOVIĆA! Komšinica pokojnog glumca razvezala jezik, pa udarila i na KAPETANA DRAGANA!

Foto: ST/A. Nalbantjan

Milica Gutović, ćerka pokojnog glumca Milana Laneta Gutovića, se nedavno oglasila na društvenim mrežama,  tvrdeći da je medicinska sestra, neposredno pred očevu smrt, uvela dvojicu muškaraca koji nisu bili u srodstvu sa Lanetom kako bi prisustvovali navodnom usmenom zaveštanju kojim se ona i njena sestra Nevena lišavaju nasledstva. Ovo je trenutno jedna od gorućih tema u domaćoj javnosti, a mnoge poznate ličnosti koje su poznavale Laneta dale su svoj sud.

Sada se oglasile i komšinica legendarnog glumca, koje smatraju da je pogrešila.

Republika

Foto: ST/A. Nalbantjan

Komšinica Laneta Gutovića progovorila o njegovoj deci

- Živim preko puta Gutovića 53 godine. Guta ima dva sina, Spasoja koga svi zovemo Paja, i Janka. Odrasli su ovde. Paja je završio arhitekturu, ne znam šta je Janko uradio sa fakultetom - istakla je za "Alo!" starija gospođa iz Kumodraža i dodala:

- Prva Gutina žena je bila prevodilac francuskog jezika, simpatična crnka, dete vojnog lica. Viđala sam je ovde sredinom sedamdesetih, a Milicu i Nevenu nisam videla više od 20 godina. Nikada nisu obišle oca. Paja i Janko su ga pazili do poslednjeg trenutka, Paja ga je kupao i presvlačio, to zna celi komšiluk.

Prema njenim rečima, Lane je bio strog, ali pravičan.

- Paja hteo malo da pauzira sa studijama, odmah mu je ukinuo džeparac i brže-bolje se vratio na fakultet i završio ga. Pamtim i neke nestašluke, bio je osmi razred, vozio je motor sa Jankom i vidim Bilju u pratnji dva milicionera. Nju su zvali, nisu smeli ocu da kažu. Posle im je Guta oduzeo motor. Svi znamo da je bio izuzetan otac, da nikada deci ne bi učinio nepravdu. Milica je pogrešila, dobro joj je Paja poručio da će sve što ima na tu temu, da joj kaže na sudu - istakla je komšinica i dodala:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Printscreen

Kapetan Dragan udario na Milicu Gutović

Kapetan Dragan je kod Jovane Jeremić ocrnio Milicu

- Sinovi su bili uz njega, kupali. A Milica kaže, kaže da su svedoci bili nepoznati ljudi. Jedan je bio njen kum! Ja se ne bavim pravom, govorim sa moralne strane. Sa moralne strane, on je naš velikan, moj prijatelj, moje je da ispunim njegovu želju. Mara je velikan. Da Amerika ima jednu Maru... Voleo bih da je vidim sa Karađorđevom zvezdom, davno je ona to zaslužila. Sinovi su bili sve vreme uz njega. Ne sviđa mi se Miličino ponašanje, ne znam zašto ovako javno, mogla je na sudu - poručio je kapetan Dragan u emisiji "Novo jutro".

- Ako ćerke smatraju da im nešto više pripada, nije trebalo to javno da govore. Sad su se setile oca, kad su mislile da ga obiđu? Još je Milica napala tu jadnu medicinsku sestru, a kažu da je ona negovala i patrijarha Pavla. Vidim i da se Kapetana Dragan iznervirao zbog svega, ali pogrešio je, ćerke su bile na Gutinoj sahrani, izjavila sam im saučešće. Njihova majka nije bila, čula sam da je jadna ozbiljno bolesna.

Republika

Foto: Facebook/Milica Gutovic

Milica Gutović se bori da ospori usmeni testament svog oca

Kako je istakla, Lane je sve vreme živeo u Kumodražu.

- Osim kada je u Bavaništu imao firmu, neke kamione koji su prevozili pesak i ugalj i kad je imao koze. U to vreme je bio jako razočaran. Tada je i upoznao Bilju, balerinu, Pajinu i Jankovu majku. Ne znam što su se razveli, samo je on jednom rekao da on nikad nije ostavljao žene, već su one odlazile od njega.

Otkrila je i kakav je Lane bio brat.

- Posle smrti roditelja od sestre Bojane je otkupio polovinu njenog nasledstva, sredio je obe kuće, uveo parno grejanje. Bojana je bila lepotica, pojavila se i na televiziji, reklamirala je EI televizore, bila je kuma sa Milošem Žutićem, ona je Gutu i nagovorila da se bavi glumom. Žutić i Ceca Bojković su često dolazili ovde, viđala sam i onog crnog Ćirka, Tiki Špicu je bio kum - navela je sagovornica gorepomenutog portala i dodala da ceo Kumodraž misli isto:

- Gutu niko nije mogao da kupi, bio je samo svoj. Nije lepo ovo što mu je ćerka uradila.

- Obožavala sam ga, do sutra bih mogla da pričam koliko je bio feneomenalan, Peca ribu, a ne jede je i onda sve podeli po komšiluku. Svi smo se najeli te njegove ribe. Ima tu, odmah pored njegove kuće i jedan milicioner, svi pamtimo kako je njegovu ženu i dete Guta vodio na more, kad je ovaj bio u Kanadi. Svima nam je pomagao, bio je veliki umetnik, još veći čovek.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading